adopţie

Cazul Sorina. Azi, de la 21:00, la B1 TV: Sorina Matei promite dezvăluiri

Jurnalista Sorina Matei promite dezvăluiri ample astă seară la B1 TV în legătură cu cazul Sorina. Ea a scris pe Facebook:

„Ora 21.00. Astăzi. Actualitatea Românească, B1 tv. Genul programului: #Dezvăluiri.

 • Veţi vedea în această seară adevăratul traseu al dosarului prin care a fost luată cu forţa micuţa Sorina, aşa cum a fost descris el chiar de Parchete. Pentru că au răspuns, în exclusivitate, toate instituţiile de Parchet solicitate de mine legal.
 • Veţi vedea în această seară afacerile numeroasei familii Săcărin şi domeniile în care activează pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Pentru că avem, în exclusivitate, toate documentele de la Department of State.
 • Veţi vedea în această seară şi ce alte preocupări are numeroasa familie Săcărin pe teritoriul Statelor Unite pentru că avem documente, tot în exclusivitate, inclusiv de la IRS, temutul Fisc american.
 • Veţi vedea şi cum reacţionează oamenii când întrebi de preocupările numeroasei familii Săcărin.

Veţi vedea multe lucruri în premieră despre acest caz. Mulţumesc instituţiilor americane care au răspuns prompt solicitărilor mele, unor jurnalişti americani de investigaţie care au ajutat cât au putut şi chiar unor judecători americani. De aceea, America este America, orice ar fi.

Because knowing #empowers us. Knowing helps us #decide. Knowing keeps us #free.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Gelu Vișan: De la Sorina la rețelele de trafic de femei

Reportaj la Kanal D. Psiholog criminalist despre cazul Sorina: „Mă aflu în fața unei răpiri internaționale

Lucian Davidescu: Care e miza? Cazul Sorina va decide soarta Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

Avocatul soților Șărămăt o acuză pe Gabriela Coman că acoperă falsul în acte și conflictul de interese de la DGASPC Mehedinți, care a lucrat ilegal și exclusiv în interesul adoptatorilor internaționali

Nu e vina asistenților maternali că sunt săraci. Sunt oameni. Copiii îi consideră părinți

Luis Lazarus: Stenogramele „întâlnirilor de potrivire” între familia Săcărin și Sorina

FB i-a închis Sorinei Matei și al treilea cont. Liviu Mihaiu cere preluarea masivă a subiectelor ei. Narcisa Iorga: „O foarte gravă cenzură”

Soții Săcărin, audiați 9 ore de către procurori. Vom afla de ce au vrut să o adopte cu forța pe Sorina?

Decizia de interdicție a părăsirii țării pentru Sorina s-a amânat din cauză că „americanii” cer restituirea cheltuielilor de zeci de mii de euro

Jurnalista Roxana Stoian, Pandurul: „USR – PLUS, tăcere asurzitoare pe cazul Sorina”

Un paradox: familia Săcărin a obținut adopția Sorinei ca cetățeni români, dar se comportă față de România ca cetățeni SUA!

După logica Curții de Apel Craiova, toți copiii orfani din România ar trebui trimiși în SUA

Bunul simț răzbate în sfârșit într-un act oficial al cazului Sorina: Cererea e anulare a adopției internaționale făcută de Procurorul General

Procurorul General cere interdicție la părăsirea țării pentru Sorina și desființarea sentinței de încuviințare a adopției internaționale. Procuroarea Pițurcă, anchetată de SIIJ

Sorina Matei, APEL: Sorina să nu fie scoasă din România până nu sunt lămurite toate controversele

Minunata familie nouă a Sorinei și proștii de noi

Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Cristina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

3 Comments

 1. Este de notorietate aversiunea Sorinei Matei în raport cu USR. Ba mai nou, ataca vehement și diaspora care votează cu USR, dar sa mai aibă și relații în Romania cu persoane din USR… Unde este patima, vai de raționament!
  Lăsați fetita Sorina sa scape din viesparul alimentat în România de oameni mărunți din punct de vedere sufletesc și al caracterului!
  Iar Sorina sa plece cât mai degrabă în America, impreuna cu familia care a adoptat-o și sa ii lase pe aceștia sa o îndrume pentru a avea o viata cinstita și frumoasa.

  1. De ce isi doreau astia sa adopte o fata din Romania cand aveau deja 2copii iar fetita se impotrivea vizibil ? Ce ii mana pe ei??? Chiar crezi ca banul primeaza? Nu iti imaginezi ca va fi torturata pe viata??? Copilul asta fusese crescut in saracie si hranit cu iubire dincolo va fi invers.

  2. americanca nu are simtamint de mama fata de sorina.asta se vede din toate interviurile ei.au luat cu forta fata ,nu cu dragoste.de ce nu sa dus si ea cu procuroarea sai spuna sorinei ca o iubeste asa mult.sunt multe lucruru ascunse care nu le vom sti niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button