avort

„Am înțeles, măcar în ceasul al 13-lea, că totul se plătește în viață” – Un doctor ginecolog nu mai face avorturi în urma unei minuni a Sfântului Dimitrie Basarabov

balanta
http://www.freedigitalphotos.net

articol preluat de pe avort.net

„Sunt chirurg ginecolog de aproape două decenii și multă vreme am trăit în pace și belșug! Începând din 1999, viața mea s-a dat peste cap din senin…

Într-o noapte, am visat o mulțime de nou-născuți care parcă înotau într-un acvariu uriaș, aflat chiar în fața mea, și păreau că se sufocă, fiindcă pipăiau cu disperare peretele de sticlă, căutând o ieșire. N-am să le mai pot uita niciodată ochii aceia mari și disperați ce priveau spre mine!

De a doua zi, au explodat în existența mea câteva necazuri, care m-au adus până în pragul disperării. Soției i-a fost diagnosticat un cancer la sân și a suferit o operație ce a mutilat-o. În scurt timp, fiul meu – licean pe atunci – mi-a mărturisit, într-o manieră suspectă, că datorează o sumă mare de bani cuiva și că viața i-ar putea fi în pericol dacă nu își achită datoria. Foarte repede am aflat că devenise dependent de heroină și se împrumuta tot mai des, pentru că nu-i mai ajungeau banii ca să-și plătească dozele. După nici o săptămână, mi-a fost furată mașina – un Volkswagen Passat nou-nouț – pe care nu apucasem să o asigur împotriva furturilor. Și pentru ca tabloul sumbru să fie complet, interiorul vilei noastre spațioase a fost parțial distrus de un incendiu…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Eram pur și simplu copleșit!

Deși eram un om relativ credincios, fără să frecventez prea des bisericile, mi-a venit deodată gândul să urc în dealul Patriarhiei, căci culmea disperării mele a coincis cu ziua de 27 octombrie, când se făcea pelerinaj la moaștele Cuviosului Dimitrie Basarabov. În orele cât am așteptat la coadă, m-am rugat pe tăcute, întrebându-l pe sfânt, unde greșisem de se abătuseră atâtea nenorociri, dintr-o dată, pe capul meu, și ce era de făcut. Când am ajuns în fața moaștelor, nici n-am mai putut gândi ceva… Am izbucnit doar în plâns și nu m-am putut opri decât târziu, după ce coborâsem dealul.

Ei bine, vă rog să mă credeți că in noaptea următoare l-am visat pe Sfântul Dimitrie cel Nou, care mi-a vorbit cu multă blândețe, dezvăluindu-mi adevărul pe care eu îl ignorasem cu desăvârșire, ca un nelegiuit ce eram! Mi-a spus că acei nou-născuți pe care îi văzusem în vis erau cei 187 de copii ce nu mai apucaseră să ajungă pe lumea asta, pentru că eu le făcusem chiuretaje mamelor lor, la cererea acestora, și primisem o mulțime de bani necuveniți, în schimbul acestor crime. Sfântul a continuat să mă lumineze cu aceeași blândețe, lămurindu-mă că dacă voi continua să comit asemenea pruncucideri, nenorocirile ce se vor abate asupra mea vor fi și mai mari. Mai mult decât atât, mi-a cerut să botez un număr de copii egal cu cel al pruncilor pe care îi omorâsem cu mâinile mele, avertizându-mă: „Vei vedea ce se va întâmpla, pe măsura ce vei duce la capăt o asemenea faptă bună! Și nu mai păcătui…”.

De a doua zi, n-am mai făcut nici un chiuretaj și mi-am câștigat existența din consultații, nașteri sau intervenții chirurgicale care ajutau venirea pe lume a unor copii. La foarte scurt timp, am pornit cu soția mea prin orfelinate, însoțiți de preotul de la noi din parohie, botezând cel puțin un copil în fiecare lună!

Vreau să vă spun că lucrurile au luat o cu totul altă întorsătura în viața mea… Astăzi, după cinci ani, soția se simte bine, chiar dacă și-a pierdut un sân, iar fiul meu, după terminarea liceului, m-a rugat să-l ajut să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. Acum este pe deplin vindecat. Analizele medicale ale soției dovedesc că pericolul de cancer a fost îndepărtat. Ne-am refăcut casa, cu greu, dar temeinic și – surprinzător, pentru un păcătos ca mine – câștigurile noastre bănești nu s-au diminuat foarte tare, în absența chiuretajelor! Eu am devenit un om cu adevărat credincios, care a înțeles, măcar în ceasul al 13-lea, că totul se plătește în viată, după măsura faptelor rele, dar deopotrivă, totul se răsplătește în viață, după măsura faptelor bune.
Vedeți cum lucrează Dumnezeu prin sfinții Săi?! Cuviosul Dimitrie Basarabov nu a făcut cu mine o minune „obișnuită”, nu mi-a salvat viața la modul spectaculos, dintr-un accident de mașină, să zicem, ci mi-a deschis mintea și m-a ajutat să mă salvez, prin propriile mele fapte.”

ALEXE I., medic specialist chirurg obstetrică si ginecologie – București


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button