avort

Trainerului care le-a vorbit angajatelor Planned Parenthood despre prevenirea abuzului sexual al minorelor i s-a răspuns râzând: „O vor face cu altul peste o săptămână!”

Conduceam un training pe tema traficului de persoane și a abuzului de minore cu personalul Planned Parenthood de la Corpus Christi și din zona Golfului Mexic. Le spuneam că trebuie să raporteze dacă văd o fată venind însoțită de un bărbat mai vârstnic care nu este tatăl lor sau dacă simt că ceva nu este în regulă, deoarece aceasta se încadrează juridic în prevederile legii despre traficul de persoane sau al celei despre sex cu minore.

Au început să râdă, iar eu le-am întrebat de ce râd, pentru că nu mi se părea comic nimic din ce spusesem. Răspunsul lor a fost: „Dragă, dacă nu face sex cu bărbatul respectiv în aceeași săptămână, va face cu altul săptămâna următoare”.

…așadar viziunea lor despre copii era distorsionată, dezumanizantă, nu știu de ce au inimile atât de împietrite, dar așa sunt. Astfel încât, atunci când o fată sau un băiat se duce la ei să ceară prezervative sau un test de depistare a bolilor cu transmitere sexuală, nu îl privesc cu nicio urmă de compasiune. Îi văd doar ca pe niște animale care nu se pot controla; ceva de genul: „Oricum vor face sex, nu avem decât să le oferim lubrifiant și prezervative și să sperăm că se vor testa regulat înainte să se îmbolnăvească de cancer”. Și nu au de gând să împiedice abuzul de minore.

Monica Cline, fost manager al departamentului de formare Planned Parenthood
în probleme de educație sexuală și sănătate HIV

Organizația pro-viață Live Action a dezvăluit ceea ce pare a deveni al doilea scandal major din ultimii ani în care este implicat furnizorul de avort Planned Parenthood. Seria de mărturii video „Aiding Abuse” oferă numeroase cazuri documentate de refuz al Planned Parenthood de a se conforma legii federale, raportându-le autorităților cazurile suspecte de minore care cer servicii de avort însoțite de bărbați mai vârstnici. Aceasta a permis continuarea abuzurilor, adesea revenirea lor pentru alte avorturi și traficul de femei în scop sexual.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Conform Lilei Rose, președinta Live Action, seria de filmări arată că cel mai mare furnizor de avort din SUA și din lume, care este încă finanțat în mare parte din banii publici ai americanilor, duce „de decenii o politică de ascundere sistematică a cazurilor de abuz sexual asupra minorelor”. Situația contrastează cu aderarea foarte vocală a Planned Parenthood la campania #MeToo de combatere a exploatării sexuale a femeilor și este cu atât mai tulburătoare cu cât angajatele erau în marea majoritate femei.

VIDEO – mărturia a doua


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button