avort

Adevărata luptă nu este cea legală, ci cea care se dă în inima fiecărui om

de Diana Paul, Facebook

Roe vs. Wade a căzut. Unii sărbătoresc, alții organizează proteste. Vor trece și sărbătorirea, și protestele. Decizia de azi va rămâne sau se va schimba și ea.

Adevărata luptă nu este cea legală. Adevărata luptă între rău și bine se dă în inima fiecărui om. Inima omului nu se schimbă cu o lege, inima omului se schimbă prin înțelegerea adevărului, prin harul lui Dumnezeu, prin efort spre bine.

Adevărul este că viața începe din momentul concepției și aceeași viață continuă să se dezvolte după naștere. Orice întrerupere a ei înseamnă sfârșirea vieții pământești – că este la 10 săptămâni după concepție, la 10 săptămâni după naștere sau la 80 de ani după naștere.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Celor care se bucură: o lege nu ar trebui să fie un mecanism care forțează o schimbare, ci, din contră, rezultatul schimbării care a avut deja loc în mintea și sufletul oamenilor. Decizia de azi va rămâne dacă inimile oamenilor vor fi pline de dorința de a proteja viața – viața copilului nenăscut, viața și bunăstarea femeii care îl poartă în pântece.

Celor care protestează: apărați drepturile tuturor femeilor – inclusiv ale celor nenăscute, care sunt supuse în măsuri uriașe avortului selectiv! Investiți-vă dorința de a face bine în ceva și mai cuprinzător: iubiți-i și apărați drepturile la doi – mama și copilul, nu doar la unul!

Celor care sunt indiferenți: avortul oprește o inimă care bate și sfărâmă alta (a mamei) – sprijiniți femeile în criză de sarcină!

Legalitatea sau ilegalitatea avortului sunt provizorii. Avortul trebuie să devină DE NEGÂNDIT!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

  1. „o lege nu ar trebui să fie un mecanism care forțează o schimbare, ci, din contră, rezultatul schimbării care a avut deja loc în mintea și sufletul oamenilor”
    Asta înseamnă că în vestul sălbatic nu trebuiau interzise crimele ci trebuia să se aștepte până când crimele dispăreau din mintea și sufletul oamenilor. Adică până la sfântu-așteaptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button