adopţie

Din procesul verbal al unui executor. Părerea Sorinei despre familia din America: „Îi urăsc, că vor să mă ia de la mami și de la tati”

Evenimentul Zilei a reprodus un proces verbal al unui executor judecătoresc, probabil din cei trimiși să preia fata de la școală dățile trecute. În el, executorul a consemnat că fata nu-și dorește să fie cu familia respectivă și că îi consideră drept părinții ei pe familia Șărămăt, care a crescut-o de șapte ani. „Îi urăsc, că vor să mă ia de la mami și de la tati”, spune Sorina despre adoptatorii din SUA.

Ivan Nicolae, administratorul site-ului „Sabotorii Gorjului”, pe care a publicat o emisiune despre Sorina, a declarat pentru Evenimentul Zilei că se întreabă de ce familia română stabilită în SUA, care tocmai a adoptat-o pe Sorina, nu a înfiat un sugar și tocmai un copil crescut deja de o altă familie, de la vârsta de un an: „Când o familie adoptă un copil are loc o procedură care se numește perioadă de potrivire. În acest caz, s-au încălcat măsurile privind perioada de potrivire, care este obligatorie prin lege. De la prima întâlnire, fata a fost extrem de irascibilă, a fugit de această familie, care a avut un comportament de toată jena. Fata a făcut pe ea la propriu. De pildă, au mers într-o zi la piscină, au luat pizza pentru copiii lor, iar pentru ea nu. Fiica asistentului maternal i-a cumpărat Sorinei pizza, că ea i-a însoțit atunci. E exclus ca oamenii ăștia să aibă vreun sentiment pentru ea. Copiii lor râdeau de Sorina. Să fim serioși, au nevoie de Sorina, mai puțin să o crească ca pe copilul lor. Au venit din America tocmai la Baia de Aramă, ca să ia un copil de etnie romă, crescut de la un an, pentru că sunt mărinimoși…Să fim serioși!”

FOTO. Sorina despre familia Săcărin din America

Toate informațiile apărute despre cazul Sorinei le găsiți le găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

5 Comments

  1. E revoltător, copilul sa nu vrea,si totuși sa se aprobe adoptia….nu ne mai apară nimeni copiii…am ajuns sa-i vindem la kilogram ….suntem de toată jena…

  2. Copilul e clar Atașat de familia care a crescut-o si da este foarte ciudat de ce familia adoptiva insista atâta pentru aceasta fetita cand se vede destul de clar ca fetita nu ii vrea.la fel de clar se vede ca părinți adaoptivi nu o iubesc pe fetita altfel nu ar fi accceptat ca fetita sa treacă prin așa ceva.Nu știu ce se ascunde in spatele la toată povestea asta dar de ce se încăpățânează sa ia un copil la 8 ani si nu a adoptat unul mic care sa îl crească ai.fetita niciodată nu o sa uite familia care crescut-o.autoritatile noastre sant niste javre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button