Marxism cultural

Jurnalista Roxana Stoian, Pandurul: „USR – PLUS, tăcere asurzitoare pe cazul Sorina”

Jurnalista Roxana Stoian de la publicația gorjeană Pandurul a scris un editorial despre refuzul membrilor alianței USR-PLUS de a trata cazul Sorinei altfel decât cu superioritate sau pur și simplu ignorând total subiectul.

Ea arată că povestea Sorinei a dezvăluit o mulțime de abuzuri și probleme ale statului român: reaua-voință a bugetarilor, sistemul de șpăgi, nedreptățile și ilegalitățile magistraților.

„Toate aceste abuzuri i-au lăsat reci pe liderii USR și PLUS. Unii nu s-au pronunțat deloc, alții au criticat curentul anti-american și anti-procurori care s-a creat. Este evident că unii încearcă să manipuleze povestea, pentru a arăta că Justiția are bube și că americanii fac ce vor în țara noastră. Dar e ăsta un motiv să închideți ochii la toate aceste anomalii?

Tăcerea usere-plusiștilor i se pare jurnalistei cu atât mai asurzitoare cu cât toată lumea discută despre Sorina în aceste zile:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Dacă mergi la orice loc de joacă din România auzi discutându-se despre cazul Sorina. Dacă mergi cu un taxi, vine vorba de cazul Sorina. Dacă ieși la o cafea, la masa vecină se discută aceeași poveste. Și totuși, liderii USR-PLUS ne vorbesc doar despre unde își fac vacanțele, despre cum reînnoiesc ei Europa sau cât de dure sunt negocierile despre cine să fie viitorul președinte și cine viitorul premier.

Am scris acest editorial după ce am vorbit cu vreo zece amici care până săptămâna trecută erau votanți/ simpatizanți USR-PLUS, iar acum sunt nedumeriți. Niciunul nu este antiamerican, niciunul nu este consumator de Antena 3. Cu toții sunt însă dezamăgiți că povestea care pe ei i-a sensibilizat este tratată superficial și cam de sus de oamenii despre care au crezut că vor să schimbe România în bine.”

Procurorul General cere interdicție la părăsirea țării pentru Sorina și desființarea sentinței de încuviințare a adopției internaționale. Procuroarea Pițurcă, anchetată de SIIJ

Sorina Matei, APEL: Sorina să nu fie scoasă din România până nu sunt lămurite toate controversele

Minunata familie nouă a Sorinei și proștii de noi

Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Cristina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Dar ei sunt niste nulitati evidente ..care vorbesc conform programare npl. Nefiind programati sa vobeasca ..nu vorbesc..pentru ca nu au constiinta ..este conditia „sine qua non” sa fie sustinuti „lideri” de ong-urile Sorosite si serviciile antiromani . Oricum amandoi sunt sterpi si nu au cu copiii alta legatura decat de marfuri sau cum sa ii elimine ..vezi programele de „educatie sexuala”, promovarea lgbtq care inseamna afectarea majora fizica si medicala (tratamente hormonale si chiurgicala de extirpare aparat reproducator natural biologic ) a copiilor sterilizandu-i cobai sau utilizandu-i ca obiecte sexuale sau ..piese de schimb . Promoveaza obligativitatea vaccinarii ceea ce inseamna dictatura medicala si incalcarea drepturilor omului la normalitate conform Constitutie si Cod civil si si donarea voluntara de organe, ceea ce inseamna incalcarea drepturilor asupra propriei persoane si discernamantul. Practic ne trateaza ca alta resursa cobai experimentali si distructibili , pentru interese straine … „Modern” e ca marul frumos oferit Albei ca Zapada .. Ei nu se pot stapani pe ei sa dea un interviu coerent cateva minute ..cum sa conduca o tara in complexitatea problemelor ei. Vedeti ce initiative antiromanesti au avut si au, atat in programele lor cat si in initiativele legislative. Luati in studiu site-urile parlamentului sau paginile lor ca parlamentari .Si toate activitatile si actiunile lor sunt sponsorizate din surse private ..”coincidenta” straine si „coincidenta ” multe big farma . Toate sursele de informare sunt publice si comparative oficiale . Analizati cauze-efecte-scopuri si invers…in favoarea cui ? A Romaniei si romanilor exclus, demonstrat . Au venit ..la putere in urma actiunii ..”Colectiv”, au cautat o repetitie la Bamboo … apoi „pasnic” la 10.08.2018 … si magistrala frauda cu peste 1.500.000 de voturi care nu se inchide situatia de la alegerile europarlamentare si referendumul din 26.05.2019,… vedeti irealismul intre cetateni in evidenta populatiei si cetatenii (??) votanti …pe liste suplimentare care ..(???) , tot ca o lovitura de stat manifestata real, prin consecinte . Romanii nu sunt prosti ….multi inca suntem alfabetizati ..real .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button