adopţie

Jurnal de Craiova: „De ce familia Săcărin și-a băut cafeaua la Kabina în compania unui polițist de la «mascați»”?

Ziariștii de la Jurnal de Craiova susțin că, în data de 26 iunie, i-au văzut pe soții Săcărin la cafeneaua craioveană Kabina, stând timp de o oră la cafea cu Mihai Braloștițianu, fost șef la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, serviciu subordonat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

Braloștițianu și-a început activitatea în anii 2000 la Biroul de Combatere a Traficului de Persoane și Migrației Clandestine. „Pregătirea din cadrul Academiei, dar și experiența colegilor de serviciu l-au ajutat să obțină rapid rezultate, împreună cu echipa, în destructurarea mai multor grupări internaționale de crimă organizată având ca preocupări infracționale traficul de ființe umane, traficul de migranți și traficul de droguri”, scria anul trecut Jurnalul Olteniei.

Jurnalistul Narcis Daju, de la Gorj News, a scris pe Facebook că există zvonul că Braloștițianu ar fi finul procuroarei Tena Tulitu, sefa parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care i-a luat apărarea procuroarei Pițurcă, susținând că aceasta nu a agresat-o pe Sorina, fetița din Baia de Aramă.

„Până de curând, Braloștițianu a condus, ca interimar, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate din IPJ Gorj. Deși i s-a preparat un concurs de definitivare în funcție ca pe la noi, ca pentru un fin de șefă de Parchet de Curte de Apel, Braloștițianu a ratat cu poarta goală și l-a picat. Acum e ofițer simplu, la Serviciul Antidrog din IPJ Dolj, dar, în calitate de fin al lui Tulitu, e suficient de boss încât să intermedieze tot felul de chestii”, afirmă Narcis Daju.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Gelu Vișan: De la Sorina la rețelele de trafic de femei

Reportaj la Kanal D. Psiholog criminalist despre cazul Sorina: „Mă aflu în fața unei răpiri internaționale

Lucian Davidescu: Care e miza? Cazul Sorina va decide soarta Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

Avocatul soților Șărămăt o acuză pe Gabriela Coman că acoperă falsul în acte și conflictul de interese de la DGASPC Mehedinți, care a lucrat ilegal și exclusiv în interesul adoptatorilor internaționali

Nu e vina asistenților maternali că sunt săraci. Sunt oameni. Copiii îi consideră părinți

Luis Lazarus: Stenogramele „întâlnirilor de potrivire” între familia Săcărin și Sorina

FB i-a închis Sorinei Matei și al treilea cont. Liviu Mihaiu cere preluarea masivă a subiectelor ei. Narcisa Iorga: „O foarte gravă cenzură”

Soții Săcărin, audiați 9 ore de către procurori. Vom afla de ce au vrut să o adopte cu forța pe Sorina?

Decizia de interdicție a părăsirii țării pentru Sorina s-a amânat din cauză că „americanii” cer restituirea cheltuielilor de zeci de mii de euro

Jurnalista Roxana Stoian, Pandurul: „USR – PLUS, tăcere asurzitoare pe cazul Sorina”

Un paradox: familia Săcărin a obținut adopția Sorinei ca cetățeni români, dar se comportă față de România ca cetățeni SUA!

După logica Curții de Apel Craiova, toți copiii orfani din România ar trebui trimiși în SUA

Bunul simț răzbate în sfârșit într-un act oficial al cazului Sorina: Cererea e anulare a adopției internaționale făcută de Procurorul General

Procurorul General cere interdicție la părăsirea țării pentru Sorina și desființarea sentinței de încuviințare a adopției internaționale. Procuroarea Pițurcă, anchetată de SIIJ

Sorina Matei, APEL: Sorina să nu fie scoasă din România până nu sunt lămurite toate controversele

Minunata familie nouă a Sorinei și proștii de noi

Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Cristina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


One Comment

  1. Este revoltător cata ingustime și rea vointa se concentrează împotriva intereselor fetitei Sorina.
    Singurul lucru greșit a fost modul brutal în care a fost scoasa din viesparul familiei asistentei maternale.
    Dar nu putea fi preluata altfel dintr-o asemenea familie, care a înrăit copilul împotriva singurului cuplu de părinți care au dorit sa o adopte și au făcut-o asa cum trebuie, cu acte în regula. Sorina are mulți ani frumoși sa se bucure de familia care a adoptat-o și care știe sa aibă grija de echilibrul psihic al fetitei. Sper sa li se permită cât mai degrabă sa plece din România impreuna cu Sorina, fiica lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button