adopţie

VIDEO. Tatăl Sorinei: „Am ajuns să ne vindem copiii”. În România au loc adopții forțate

După ce lucrătorii DGASPC au descins cu trei dube de mascați și au luat-o pe Sorina din mediul familial, tatăl fetei a postat un video live pe Facebook în care oferă amănunte suplimentare despre caz și își varsă oful. Din afirmațiile sale se deduce că adopția forțată ar fi fost făcută posibilă printr-o conspirație care implică autoritățile și judecătorii:

Uitați, oameni buni… au venit cu un avocat de la Craiova… trei dube de mascați… justiția își face dreptate.

Au venit cu av. Belulescu de la Craiova. Soția lui este judecătoare la Curtea de Apel unde s-a dat câștig de cauză [adoptatorilor din New York, SUA].

Uitați ce se întâmplă în România: crești un copil și vin să ți-l ia americanii. Am ajuns să ne vindem copiii pur și simplu la americani.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Uitați ce se-ntâmplă la noi în țară! Câtă poliție! Parcă am fi cei mai mari infractori.

Cel care în ultimii șapte ani a fost tatăl Sorinei afirmă în filmare că fetița ar fi fost urcată cu forța în mașina avocatului Liviu Belulescu de la Craiova. Rămâne de văzut ce legătură are acesta cu cazul Sorinei. Este posibil să fie avocatul familiei Săcărin din SUA. Dar, chiar și așa, fetița trebuia preluată în mod instituțional de autorități, nu de avocatul familiei de adopție.

Pe video se mai aude o femeie strigând revoltată:

Am ajuns vai ș-amar! Ne puneți pumnu-n gură!

Presa locală informează că au fost falsificate semnăturile soților Șărămăt de pe documentele prin care DGASPC Mehedinți trebuia să îi înștiințeze că au prioritate dacă vor să o adopte pe Sorina. Tribunalul Mehedinți a constatat că procedura a fost încălcată, iar familia Șărămăt defavorizată. Ulterior, însă, o altă instanță a dat câștig de cauză familiei Săcărin din New York, SUA, deși procesul de adopție fusese grav viciat.

Familia Șărămăt spune că familia Săcărin, adoptatorii din SUA, ar fi recunoscut că au plătit 30.000 de dolari (mită?) pentru această adopție.

Semnează PETIȚIA „Sorina merita un viitor în România, alaturi de familia ei”

VIDEO

https://www.facebook.com/vasile.saramat.3/videos/694515467713830/

FOTO, VIDEO. Sorina, luată cu mascații de acasă. I s-au făcut analize neobișnuite: adoptatorii ar avea nevoie de un rinichi?

Update VIDEO. În România au loc adopții forțate. Sorina a fost luată cu forța de acasă pentru a fi trimisă în SUA împotriva voinței ei

VIDEO. În România au loc adopții forțate. „Mami, se poate să mă fure și pe mine?”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button