adopţie

Semnează PETIȚIA „Sorina merita un viitor în România, alaturi de familia ei”

Peste 5.000 de români au semnat petiția pentru anularea adopției forțate și frauduloase a Sorinei de către o familie din SUA.

Click aici pentru a semna și tu petiția!

Deși familia Șărămăt, din Baia de Aramă, care îngrijește fetița de șapte ani, avea întâietate la adopție, actele au fost falsificate să pară că ei ar fi renunțat la aceasta și fetița a fost dată fraudulos spre adopție familiei Săcăreanu din New York, SUA. Aceasta a fost posibil printr-o decizie prin care o instanță judecătorească de apel a încălcat legea.

Familia Șărămăt spune că adoptatorii ar fi recunoscut că au oferit 30.000 de dolari (mită) în acest caz, iar jurnaliștii locali notează că fetiței i s-ar fi făcut analize medicale neobișnuite pentru procedura de adopție, speculând ca unul din cei doi copii ai familiei adoptatoare ar avea nevoie de un rinichi.

FOTO, VIDEO. Sorina, luată cu mascații de acasă. I s-au făcut analize neobișnuite: adoptatorii ar avea nevoie de un rinichi?

Update VIDEO. În România au loc adopții forțate. Sorina a fost luată cu forța de acasă pentru a fi trimisă în SUA împotriva voinței ei

VIDEO. În România au loc adopții forțate. „Mami, se poate să mă fure și pe mine?”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

343 Comments

 1. Mor de mila ei,Nu se poate așa ceva..e prea dureros…câtă cruzime ..Doamne ferește. Biata fata trebue să rămînă lângă cea care a crescuto si o știe de mamă…nu am cuvinte…aștept cu nerăbdare să aud ca sa anulat adoptarea ,trebuie să se anuleze.

  1. Ce rusineee!!! Copiii ar trebui sa fie protejati nu traumatizati .. doamne in ce lume traim ??? fetita vrea si trebuie sa ramana cu familia ei ❤️

 2. De ce se adopta copii cu familie cand altii plang singuri in orfelinate.
  Autoritati, faceti lucrurile cum trebuie, informati va intai!!

 3. Semnat! Lăsați copilul acolo unde își dorește bestii ce sunteți pentru bani vindeți tot

 4. Nu este uman sâ acționați în forțâ ,sä nu țineți cont de acest copil.
  Cine îl apără?
  Cum este tratat???
  Suferința fetiței și a celor care au crescut-o va lăsa urme adânci.
  Copilul să stea cu doamna care l-a crescut ,dănsa i-a fost mamă !

 5. Nu se poate așa ceva!Sa iei un copil cu forța de lângă familia ei!!!!!E revoltător ce s-a întâmplat!Semnez petiția ca fetița sa rămână la familia care a avut grija de ea pana acum

 6. E dincolo de orice nedreptate.Consider ca ar fi fost normal ca fetita sa fie lasata in sanul familiei care a crescut-o,doar acea familie ar fi trebuit sa aiba prioritate in adoptia fetitei.

 7. Fetița trebuie să ramână acolo unde ea se simte iubită si protejată. Voi ăstia care luați decizii in locul ei găndiți cu inima. Sunt mama și aș rupe cu dinții din voi dacă ați incerca să-mi smulgeți copilul de lângă mine ,,MONȘTRILOR,,

 8. Haideti sa oprim hotia si nedreptatea!! De ce nu s-a efectuat o evaluare corecta a conditilor in care traia si era educata fetita si apoi luata o decizie. Prin ce trauma psihologica trece aceasta fetita, rapita din sanul familiei si de langa sora ei!!

 9. Vreau sa ramana fetita la parinti ei va rog nu se face asa ceva dati jos pe cine a semnat o condamnare traumatica pentru acest suflet asa ceva nu are nici o scuza e copilul lor crescut in conditii bune de 8 ani nici o alta familie nu o va mai face sa se simta iubita si asta creeaza haos in România

 10. Ne-am vandut la kilogram și la metru patrat… Acum ne vindem și sufletele și copiii!!!

 11. Nu trebue sa plece pentu ca noi nu santem de vânzarea azi ea mane copii tai care citesti acum asa potem ajunge toti daca doar ne uitam santem infractori uitatu si nu luat macar o atitudine de a da speranță

 12. Este inadmisibil ca un copil deja crescut pana la varsta de 8 ani si care are discernamant,sa nu fie lasat sa-si aleaga viitorul alaturi de familia care l-a crescut si ingrijit in tot acest timp.Existand atatea mii de alti copii abandonati,fara nimeni pe lume,de ce sa fie tocmai ea,despartita de cei dragi ?!

 13. As dori sa Ramona fetița alaturi de familia din Romania de oare ce am observat din filmări înseamnă răpire pe fata

 14. Lasati fetita in familia din romania dupa opt ani sa trezira uni cu bani ca au nevoie de copii sa le fie rusine domnilor jandarmi si la protectia copilului ca sunt si ei parinti cica adoptie sau rapire cu documente

 15. Nu putem să ne purtam cu un suflet de copil așa si să spunem că sa respectat legea. Atunci schimbă legea, trauma trăită de acel copil fără apărarea este inadmisibila, mă doare sufletul să văd un copil suferind in așa hal din cauza celor care trebuie să il protejeze. Rusine

 16. Am ajuns o tara de rahat rușine celor care îi votam.dacă era o familie care nu putea sa crească aceasta fetiță ziceam dar sunt niște oameni înstăriți și cit despre creșterea ei se vede în acele filmulete cit e de atașată de părinții ei adoptivi,Rușine Rominia Rușine autoritaților au ajuns sa ne vândă ca la abator.

 17. Nu este posibil asa ceva!! Este un copil care are dreptul sa își aleagă familia!! Nu este etic și moral ceea ce se întâmplă!!! Trezirea Romane!!! Nu au dreptul sa ne ia drepturile!!!!

 18. Nu sunt de acord cu trauma la care este expusa fetita, sora ei și familia lor. Dorința fetitei de a rămâne cu familia este o prioritate.

 19. Lăsați copilul sa și trăiască viața unde vrea suflețelul ei.nu va jucați cu viața și emoțiile ei.ati distrus umanitatea din voi

 20. Fetita are nevoie de dragoste.Cu siguranta familia care a crescut-o ii ofera tot ceea ce are nevoie.

 21. Este inacceptabil sa smulgi un copil din familia în care a crescut. Egal ca este în plasament. Rușine tuturor care au rănit pe viata acest copil.

 22. Fetita este la varsta cand poate decide ce vrea sa faca .
  Nu este admis ca autoritatile sa ia o decizie fara consimtamantul ei.Nu-mi vine sa cred cat de neprofesionisti sunt autoritatile pe care le platim din banii nostri .

 23. E corect ca fetita sa creasca alaturi de familia cate a crescuto. E ceva necurat acolo cu acei oameni care au adoptat o fetita de 8 ani, sa adopte la cateva luni nu sa iei bucuria si sacrificiul facut de acea familie.

 24. ESTE INUMAN ȘI INACCEPTABIL UN ASEMENEA ABUZ!!!
  DUMNEZEU SĂ O AJUTE PE MICUȚĂ ȘI FAMILIA ŞĂRĂMĂT , IAR NOI SĂ FIM UNIȚI ÎN A-I SUSȚINE PENTRU DREPTATEA CUVENITĂ !!!

 25. Ne apropiem cu pasi foarte repezi de o noua revolutie care o sa fie muuult mai violenta si o sa lase urme mai adanci decat cea din 89.
  MOARTE CORUPTILOR !

 26. Nu este corect ceea ce se intampla cu aceasta fetita. Merita sa decidă pentru cum ii este mai bine

 27. Nu sunt de acord cum au procedat , sa ia copilul de lângă o familie care a crescut-o de micuța sa o dea așa la niște oameni care habar nu au de nevoile fetiței ( cei place și ce nu ..) NU NU SUNT DE ACORD CA FETIta sa Fie LĂSATĂ SA PLECE DE LA FAmilia care au crescut-o pana ACUM , dacă e de adoptat prioritate are familia care a crescut-o nu niște străini care o ia și o duce peste hotare ,unde nu știe absolut nimic

 28. Sper sa te intorci inapoi la familia ta , si sa nu le reușească celor ce te-au cumparat de la stat sa te ia si sa isi puna in aplicare planul lor marsav. Si sa uiti ca roata se intoarce. Sper ca la final tu sa fii bine copil frumos, si cei ce au facut aceste marsavii sa plateasca cu varf si indesat

 29. Există drepturile copilului, lege internațională! Cum îți permiți tu executor judecătoresc sau ce ești să traumatizezi în halul acesta un copil? Ce înseamnă protecția copilului? Paravan pentru infracțiuni?

 30. Nu vreau să ieie copilu vor sa traumatizeze copilu pe viata. au venit cu mascați peste un copil rusine

 31. Sorina trebuie să rămână cu familia ei. In filmări spunea”mami nu ii lasa sa ma ia”, pt ea acei oameni din Baia de Aramă sunt familia ei. Nu trebuie să fie altfel. Spaga a ajuns la asemenea nivel încât cei care ar trebui să ne apere, ne vând primii….Nu trebuie lăsați să distrugă viitorul bietei copile. Ea trebuie să rămână la cei care au crescut o, la cea căreia îi spunea în filmare „mama”.

 32. Sorina trb sa stea lângă familia care a crescut-o și cu persoanele care ii sunt dragi nu lângă cine vreți voi

 33. Rusine sa le fie fetița trebuie să steie lângă „mama” si sora ei care au avut grija de ea timp de 8 ani

 34. Sunt sute de copii care asteapta sa fie adoptati de cineva ….de ce Sorina care are deja o familie ? Si in plus et bine unde e nu vrea altceva.

 35. Copila are dreptul sa ramîna in Patria ei si sa traiasca cu familia care o iubeste. Nu aveti dreptul s-a traumati psihologic acest copil.

 36. Această fetiță Sorina trebuie să rămână la familia ei adoptivă din Baia de Aramă,unde este interesul superior al copilului în halul în care s-a procedat și ce este mai grav,de către un organ al statului!
  Aceste este un caz demn de mers la CEDO

 37. Un copil abandonat de mic ,al doilea abandon al nostru,al tuturor ii poate fi si ultimul.. s o ajutam acest sufletel mic si fara aparare!

 38. Ferească Dumnezeu, in ce timpuri am ajuns! Sper sa se faca drepatate si fetita sa se întoarcă!

 39. Unde sunt cei care vorbesc mereu in media de BINELE SUPREM AL COPILULUI…DIRECTIA DE PROTECTIE A COPILULUI…Nu au nimic de spus?Chiar de ar fi legala adoptia..,sa vii cu mascatii ,sa tarii pe jos un ghemotoc de fata….ce e uman aici?

 40. Am si eu o fetita si nu vreau sa ma pun in locul parintilor ce durere au in suflet sa vada cum le este luata fetita in halul asta. Si sarmana fetita o sa ajunga traumatizata daca este luata de langa parinti ei. Sorina trebuie sa stea si sa creasca alaturi de parinti ei.

 41. Nu despărțiți un copil de familia lui , o sa fie o trauma pemanenta pentru tot restul vieții ei .
  De ce oare ne alungam copiii ?????

 42. Vreau si imi doresc ca aceasta fetita sa se întoarcă acasă la familia iei de aceea semnez și susțin aceasta petiție este inaccesibil ceea ce am vazut… Unde ne sunt valorile toti acesti psihologi care ne vorbesc despre traumele unui copil si cum sa evitam acest lucru astazi am vazut cum oamenii legii si asistentele (panaramele) ca nu se pot numi femei dapai Mame cum teroriza un copil iar acest lucru cauzandui traume.. Sa va fie rușine

 43. Rusine!!!!!!!doar in romania se poate intampla asta!!!clar copilul are nevoie de psiholog!!!!

 44. Rusine!!!!Sa plateasca toți cei prezenți la locul faptei, chiar dacă este infiata cu acte nu poti sa smulgi in halul asta un copil din brațele oamenilor pe care ea ii iubește!!

 45. Semneaz pt întoarcerea fetiței în familie, nenorocita de procurare se demisa din funcție

 46. Mi se pare strigător la cer sa desparți frații intre ei…mai ales daca ea nu dorește să plece la alta familie…fata asta o sa ramana traumatizată pe viață indiferent ce viata o sa duca…o sa aiba nevoie toată viața de consiliere psihologică…haideți să facem familia fericita si sa o aducem pe Sorina inapoi in Mehedinți alături de sora ei..

 47. Nu O lasati sa plece!!!!!!Copii Nostri Nu sunt donatori de Organe!!!!
  Bieții copii,biata noastra tara….

 48. Nu imi vine sa cred ca in 2019 se poate intampla asa ceva… mi se rupe sufletul pentru părinți sper din tot sufletul sa isi poată recupera fetița

 49. La familia din America a fost cineva?cum dãm copiii asa pe ochi frumosi? A verificat cineva familia sau intalnit vreodata cu fetita?de unde pana unde au ajuns ei la concluzia ca vor aceasta fetita?daca aceasta fetita va pati ceva cine raspunde?pedofili si pesti are si America.

 50. Fetita e crescuta de mica aici ,aceasta este familia ei.. lasati fata in pace acolo unde ii este bine.

  1. Sant socat de cand am vazut ce s-a intplat cu fetita, sper sa se intorca la familia ei draga si ii doresc din tot sufletu sa fie fericita

 51. Responsabilii sa nu uite ca toate in viața se plătesc! Sorina avea deja o familie, nu trebuia voi, autorități romane, sa fiti viteji si sa ii căutați alta!!! Ati furat pământ, ati furat case, ati furat bani, acum furați vieți si copii! RUȘINE!!!

 52. Lăsați fetita în pace sa stea lângă mama ei semnez sa fie lăsată lângă parinti ei

 53. Vreau sa fie pedepsiti, cei ce au facut ca acel copil nevinovat sa fie luat pentru niste amarati de bani. Cum se poate una ca asta, au vanduto ca pe o bucata de ,,carne” chiar nu se poate face nimic cu astfel de oameni, nu mai avem drepturi de nici.un fel in Tara asta,!? Fiecare face ce vrea, cand vrea, unde vrea si cu cine vrea…Trebuie sa punem capat‼️

 54. rusine sa le fie tuturor,isi bat joc de copii si de sentimentele lor,nu au suflet. Asa au ajuns romanii,de aceea ne huiduie si strainatatea, vand si copii pentru bani. oameni de nimic. Rusine pentru ce a facut Romania din oameni!Un copil nu e un obiect de vanzare sau de aruncat.

 55. Vai saraca fetița nu merita sa fie tratată in halu asta, ea rămâne traumatizata pe viața.
  Și cine este de vina?
  Nesimțita aia, oare asa se comporta și cu copii ei sau oare la cum se comporta o lasă Dumnezeu sa aibe, nu ar merita aia ar omora copii pentru bani…
  Unde este președintele țării sa vadă și el cum se respecta legile in România… vai ca eu dacă as fi polițista as închiși pe aia pe viața sa moara in pușcărie ca merita ..

 56. SEMNEZ PETITIA CU PRIVIRE LA RAMANEREA IN ROMANIA A FETITEI.REGRET TRAUMA ACESTUI COPIL, SI MA ROG PT.EA SA POATA AVEA ACEEASI CRESTERE CA SI PANA ACUM, IN SANUL ACESTEI FAMILII ,PE CARE SE VEDE CA O IUBESTE.ROG AUTORITATILE SA REFLECTE ASUPRA DECIZIEI SI SIGUR ALTUL VA FI REZULTATUL.

 57. Copilul sufera si trebuie sa se intoarca la familie si la sora sa! Nu este un animal! I-ati rupt sufletul, bestii ce sunteti!

 58. Sa i se dea voie copilului sa aleagă cu cine vrea sa rămână. Hal de legi ce avem. Au ajuns străinii sa facă ce vor în tara noastră.

 59. Ați inebunit de tot mai oameni buni ?in loc sa lăsați copila sa trăiască liniștita lingă familia ei care a crescut o de la 1 anișor v ați dus sa stresați și sa speriați copila .Voi cei care ați fost acolo și ați forțat acea fetița sa plece de lingă familia ei aveți copii?Daca cineva făcea ce ați făcut voi copilului vostru ce făceați ?Mafia și prostia nu o sa dispară niciodată din România .Ati vândut tot și acum luați copii nevinovați sa i vindeți peste mari și tari.Eu sunt de acord ca Sorina sa ramina cu părinții ei maternali !

 60. Indiferent de situația legală, un copil nu poate fi luat împotriva voinței lui, cu forțele de ordine… E strigător la cer unde am ajuns…

 61. Am semnat pentru ca această să trăiască fericită alături de familia care a crescut-o până acum.

 62. Am semnat pentru ca această fetiță să trăiască fericită alături de familia care a crescut-o până acum.

 63. Sa va fie rusine an special doamnei zis procuror mai degraba cel mai josnic om sau calau…sper din suflet sa naveti din greseala vreom copiil findca sunteti rusinea tari…io va taiam gatul…

 64. Aşa ceva…o fetiță de doar 8 ani ,nu merită aşa ceva.Avea o familie bună din toate punctele de vedere.Dovadă că „oamenii” fac orice pentru nişte amărâți de bani,MURDARI Doamne,bine ar fi ca acestă fetiță să vină înapoi la familia ei

 65. Secolul 21… Consider ca dacă toți avem pretenții sa fie ‘ca afara’ trebuie sa muncim la asta!!! Sa începem cu dreptatea

 66. Rusine Romania rusine protecția copilului
  Oare va analiza vreun pshiholog traumele acelei fetite ?
  Este dureros.

 67. Rusine Romania rusine protecția copilului
  Oare va analiza vre-un pshiholog traumele acelei fetite ?
  Este dureros.

 68. Cine a avut grijă de ea pana acum merită prima șansă de a avea grijă în continuare!

 69. După imaginile pe care le -am văzut, am impresia că asist la o..RĂPIRE de minoră..!!!
  Foarte..BARBAR..gest, cu urmări foarte PROFUNDE..asupra psihicului fetiței..!!
  Sunt..SCÂRBIT..de ce se întâmplă în România..!!!

 70. Semnez pentru că am și eu copiii și mă gîndesc la oamenii aceeia care au crescuto

 71. Un copil trebuie sa fie iubit ,educat,fericit nu ce au făcut aceste bestii…sper sa fie pedepsiti la cata suferința a pus în sufletul acestui copil nevinovat !

 72. Bunul simț și cei 7 ani de acasă , nu-mi dau voie să vă înjur de gură , neam , rasă ,religie , sfinți , cristoșei și tot ce-mi trece mie in momentul ăsta prin cap .

 73. Semnez aceasta petiție pentru ca Sorina sa rămână alături de cei care au crescut o și care i au fost cu adevărat părinți !!!

 74. Nu sunt de acord cu adopția forțată a copiilor și exportarea lor, netinandu-se seama de sentimentele copilului.

 75. Nu suntem in măsura sa decidem cine si unde traieste dar sigur suntem in măsură sa ne salvam de mizerii precum procuroarea ordinara im cauza.Sa faca puscarie pe viata si sa se aplice lege pt toti pt astfel de fapte

 76. Ii doresc acestui copil tot binele si trebuie sa ramana In Romania langa persoanele care o iubesc

 77. Semnez petiția si susțin :Copilul trebuie adus innapoi unde a crescut pina acum si unde este fericita nimeni nu ARE dreptul sa distrugă fericirea unui copil acei oameni care au bruscat-o si a tras de ea ca de un animal trebuie pedepsiți ,Doamne unde esti?te rog sa faci dreptate ,

 78. Ce am putut să văd te lasa fara cuvinte.Copilul trebuie sa rămîne în familia care a crescut-o.

 79. Nu se poate asa ceva sa adoptezi pe cineva cu forta astia nu vor nimic bun fata trebuie sa ramana in tara scurt

 80. Este dezamăgitor ce se poate vedea an România…Avem o tara coruptă,nu se poate asa ceva…..

 81. Este împotriva regulilor de protecție a copilului sa se semneze un astfel de acord. Trebuie respectat binele copilului nu interesele bogățiilor.

 82. In nici un caz nu sunt de acord cu asemenea decizii …fetița trebuie să rămână lângă familia ei!mamica ei!si oricare copil din orice țară…orice lume …s.m.d.bineanteles daca copilul nu este agresat ,terorizat!Nu trebuie luat cu forta niciodată!va rămâne cu traume pe viață!

 83. Suntem alături de tine Sorina , trebuie să stai acasă lăngă părinții tăi de suflet, cei care te.au crescut cu mult drag !! Nu ești o marionetă șî nici o jucărie, ești om și ție ti.au fost încălcate drepturile tale ca om !! Sper să se facă dreptate !!

 84. Suntem alături de tine Sorina , trebuie să stai acasă lăngă părinții tăi de suflet, cei care te.au crescut cu mult drag !! Nu ești o marionetă șî nici o jucărie, ești om și ție ti.au fost încălcate drepturile tale ca om. Sper să se facă dreptate !!

 85. Bă mai lăsați-o dreacu cu semnătura curului, voi nu ați văzut știrile? Cei de la centru ia întrebat pe oameni dacă vor sa o adopte și au zis nu, acum ei o dau ca vroiau sa o adopte, pai normal in plm ca odată ce iei 2500 RON pe luna nu vrei sa o adopți ca după trebuie sa o crești din bani tai, ce drq copilul ăla mânca și se îmbracă de 2500 RON ? Bă nu mai fiți prosti. Voi credeți ca intra Miliția așa peste voi in casa, acolo sa mai încercat intrarea in curte și nu ia lăsat, nu mai fiți ma din Botoșani sa puneți botul la toate făcăturile.

 86. Fetita merita sa stea cu familia ei care o iubeste nu cu niste straini pe care nu ii cunoaste

 87. Nu este uman ce s-a întâmplat.Interesul copilului de a rămâne în mediul în care s-a format până acum este major.Nu -i distrugeri viata si sufletul.

 88. Nu este permis să te joci cu sufletul unui copil nevinovat !!!!??? Ce-l ce-au greşit să fie pedepsiți aspru !!!!

 89. Sa lase fetița la părinții adoptivi,de ce obliga fetița sa plece daca ea nu vrea in nici un caz. Gunoaiele si ipocritii româniei!!! Sa nu i a fetița!!!

 90. Sa fie dată la familia din romiinia care au crescuto si o iubesc și au vrut sa o adopte cei din America sa meargă să înfieze copii de la iei și tara lăsați copii romiinilor sunt destule familie care vor sa înfieze copii și îi puteți cu acte o grămadă de ani (pt că nu pot da mita că cei din afara )

 91. Nu avem copii de vanzare!Rusine celor care au facut un copil sa treaca prin asa trauma.

 92. Sorina trebuie sa stea alaturi de familia ei !
  Unde este presedintele României acum??

 93. Acest copil are nevoie de o copilarie frumoasă si de mediul în care a trăit.
  Semnez din suflet pentru Sorina.

 94. Este inuman sa desparti un copil de mama,impotriva vointei lui!Asta inseamna trafic de carne vie.Care este diferenta dintre aceste vremuri,si,cele cand se vanau membrii triburilor pt a fi vanduti ca sclavi?Este o involutie a omenirii ,direct proportionala cu evolutia stiintei si tehnicii.Pacat,pare pacat!Pana cand?

 95. Lasat copii sa creasca acasa langa familiile lor. Nu mai vindeti copii la straini. Rusine statului Roman.

 96. sansa de a ramane alaturi de familia din care face parte..sa ramana cu acwstia,nu sa fie trimisa in SUA

 97. Copilul trebui e lăsat acolo unde a fost crescut și iubit. Nu mai vă jucați cu sentimentele copiilor nostri.

 98. Autorităţile tre.să ia măsuri serioase împotriva acestor excroci,măsuri dintre cele mai dure. Cum să jefuieşti o fetiţă cape o gîscă,asta au făcut! Cei ce tre.să ia măsuri şi nu le iau SUNT COMPLICI şi merită arşi pe rug!

 99. Copilul acela trece printr-o traumă imensă! Cum e posibil așa ceva în România secolului XXI?! Cei responsabili să fie pedepsiți fără nici un menajament!

 100. Partiția pt SORINA ,un copil ce suferă din cauza legilor României, ca ea sint foarte multi copii. Cerem o lege care să ii protejeze pe acești micuți nevinovati.

 101. Va rog din suflet la sati fetita sa stea cu surioara el si parinti maternalii de 8 ani de zile si a dat si sufletul ca cele doua fetite sa fie in preuna nu daspartiti doi ingerasi pentru ca asa vor americani fetitele au crescut in preuna si sunt fericite si bine crescute si educate si au conditi sa pot merge mai departe parinti maternali sunt cu suflet bun si nu merita sa daspartiti doi ingerasi pentru ca. Americai care au dat spaga ca sa pot loa fetita asa credeti ca e corect sa fie smulsa din bratele femei care a crescut fetitele cu drag si cu multa iubire si respect si educatie rusine statului român si mamelor care âsi abandoneaza copii va rog din suflet faceti dreptate copii trebuie sa ramâna inpreuna cu parinti maternali

 102. Sorina merita sa stea cu ce-i ce au crescut-o pana acuma si de care sa atasat!

 103. Sorina trebuie să revină acasă lângă sora ei și la familia care a crescut-o! Iar cei care au tratat-o inuman sa fie pedepsiți prin lege!

 104. Pana nu demult am vrut, eu și soțul meu sa luam un copilaș in plasament sa-l creștem. Chiar dacă îl avem pe al nostru, am vrut sa oferim un că-mi, o familie unui copil abandonat, lăsat !
  Pana astăzi când am văzut cazul fetiței luate împotriva voinței ei, din familia in care a crescut!
  Nu inteleg?!!! Legile din tara asta nu sunt pentru noi?!!! Procedura de adopție pentri copiii noștri fin tara noastră este foarte anevoioasă , dar vin americani și alte nații … , care , cu ușurintă adopta copiii noștri și-i duc in alta tara!!!
  E corect?!!! Nu prea cred!!!!

 105. Doresc ca Sorina sa nu fie adoptata de straini ci sa ramana langa sora ei cu parintii care au crescut o pana acum!

 106. Am fost infiata la varsta Sorinei. Nu am fost supusa acestei traume . Parintii adoptivi m-au luat , a fost liniste tin minte lucrul acesta …. mama mea fie iertata m-a insotit pana la tren ( asta s-a intamplat in 1972). Nu pot sa va spun ca toata viata mea m-a urmarit imaginea mamei mele careia stiu ca i s-a rupt sufletul…desi am avut parte de dragoste si de o educatie aleasa.NU MI-A LIPSIT NIMIC ! Un copil la varsta Sorinei va rog sa ma credeti tine minte. Copilul asta va fi marcat pe viata asa cum pe mine ma urmareste imaginea mamei mele la fereastara trenului.Astazi am 55 ani sunt medic am 2 copii superbi realizati dar imaginea asta ma va urmari toata viata .Sorina iti doresc sa ai putere si Dumnezeu sa te aiba in grija asa cum a avut grija si de mine!AI GRIJA DE ACEST COPIL FARA VINA STAT ROMAN!!!!

 107. Cei care au această responsabilitate cu adopțiile sa aibă grija ca atunci când produci durere în suflete, acea durere se întoarce ca un bumerang în propriul suflet! Deci nu mai chinuiți suflete!

 108. Familia legala a Sorinei este cea la care este acum.
  Familia la care era in plasament nu era familia ei, erau platiti, la 18 ani era pe strada.
  V ati intrebat vreodata daca a fost la o inghetata in oras cu „familia” ei, la zoo, la un film?
  In familia ei legala are toate drepturile ca fratii ei vitregi.
  Demersul vostru este oribil, stiti cum sunt tratati copiii orfani in Romania, al cui interes il aparati?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button