adopţie

FOTO, VIDEO. Sorina, luată cu mascații de acasă. I s-au făcut analize neobișnuite: adoptatorii ar avea nevoie de un rinichi?

În dimineața aceasta, curtea familiei de plasament a Sorinei, fetița de opt ani din Baia de Aramă, s-a umplut de mascați. DGASPC a desfăcut contractul pe care îl avea de șapte ani cu mama socială a Sorinei și a venit cu poliția și cu mascații, acuzând familia că sechestrează fetița.

În noua filmare se vede mai bine cum fetița strigă încontinuu că nu vrea să plece.

Narcis Daju, jurnalist la Gorj News, scrie pe Facebook că adoptatorii din SUA mai au doi copii acasă, din care unul ar avea nevoie de un transplant de rinichi. Aceasta ar putea explica de ce fetiței i s-au făcut niște analize medicale mai neobișnuite, de compatibilitate.

FOTO

VIDEO

https://www.facebook.com/sabotorii/videos/477372766353952/

Update VIDEO. În România au loc adopții forțate. Sorina a fost luată cu forța de acasă pentru a fi trimisă în SUA împotriva voinței ei

VIDEO. În România au loc adopții forțate. „Mami, se poate să mă fure și pe mine?”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

8 Comments

 1. Se intampla inainte de 1989……se intampla si acum…..acesta este Statul in care traim……insa Dumnezeu nu doarme! Tuturor persoanelor implicate ce nu si-au facut datoria corespunzator ori ce au obtinut foloase imorale si necuvenite de pe urma acestei situatii le doresc aceeasi drama sau mai rau!

 2. …parca au mai fost cazuri de adopție controversate și nimeni nu s-a aplecat sa răspundă rămânând ca’n gara…așa că ..
  ce mai notează încă un caz ! abuzuri…abuzuri…
  fără sfârșit ? s-a văzut cum au aranjat prin luarea dreptului de plasament ! de ce atâta încrâncenare sa ia acest copil având acasă încă doi copii…fff ciudat, suspect !

 3. Exakt acest lucru sa li se întâmple și la toți cei ce au fost implicați in aceasta răpire al copilei .
  Cancerul și lepra sa va mănânce

 4. Oare persoana care trage fetita parca ar fi un lucru nu o fiinta vie,are copii?
  Pentru ce sunt facute legile? Unde sunt drepturile acestui copil? La trauma acestei fetite s-a gandit cineva?
  Propun ca adoptiile sa fie incuvintate si de copil,iar prioritate sa aiba cetateanul roman, care locuieste in ROMANIA. Din ce motive a fost desfacut contractul de munca? Sa nu aiba prioritate la adoptie?

 5. Doamne nu vi frica de dumnezeu besti ordinare ce sunteti sa va bateti joc de copii orfani si neajutorati ,unde sunt drepturile copilului daca el nu poate face nimic trebuirle sa faca asa ceva cu ei de ce nui lasa sa creasca la noi an tara de ce nu aproba adoptile la noi nu se peate numai tarati prin alte tari rusine sa va fie avem o justitie de cacat si ce fac oameni buni ne vand si copii.

 6. Este un suflet de copil ce trebuie luata in considerare si parerea sa ,copilul isi doreste mama ,chiar de nu a facut-o a crescut-o ,imi este rusine de tara in care ne aflam sa ne traumatizam copii si sa-i sacrificam pentru alti este stirgator la cer !!!! Imi doresc din tot sufletul ca fetita Sorina cu chipul de ingeras sa revina din nou la mama sa si tatal ei,ce se vede din imagini ca a fost crescuta foarte bine si cu siguranta educatia sa este una asteptata deasemeni a familiei !!!

 7. sunteti o tara de cacat da cum isi permit jegosii trasniar dumnezeu sa ea copilu sai ea un rinichi zdrentele acest vidio si aceasta stire o sa ajunga masmedia o tara de cacat condusa de indivizi escroci ajung sa ne fure copii ca au ei nevoie de transplat rusine o zdreanta de tara o ajuns condusa de infractori asta nui politie sa nu va ajute dumnezeu

 8. Micuta Sorina sa fie lângă familia ei , Doamne ai grija de ea si fa in asa fel sa fie totul bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button