adopţie

VIDEO. La Baia de Aramă și Craiova continuă protestele „Uniți pentru Sorina”: „Vrem dreptate!”, „Hoții de copii”, „Săcărine, nu uita că Sorina nu te vrea!”

Oamenii continuă protestele la Craiova pentru fetița răpită abuziv și ilegal de autoritățile judiciare din casa familiei sociale pentru a fi livrată familiei de adopție. Familia de adopție a participat la „extragerea” violentă a fetei de către o procuroare, aceștia asistând pasiv dintr-o mașină cu geamuri fumurii.

Oamenii se bucură că Procurorul General a cerut desființarea deciziei abuzive a Curții de Apel Craiova și a cerut Tribunalului Mehedinți să emită decizie judecătorească de interdicție a părăsirii țării pentru Sorina.

Se pregătesc proteste pentru Sorina și în diaspora.

Mai multe informații pe pagina de Facebook Uniți pentru Sorina.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO de la protestul de luni
A continuat până în noapte

https://www.facebook.com/781404125587350/videos/1876683629128550
https://www.facebook.com/781404125587350/videos/2271449729770794

VIDEO de la „extragerea” fetei cu forța,
în prezența mascaților

https://www.facebook.com/preoteugen/videos/438834626938030/

Procurorul General cere interdicție la părăsirea țării pentru Sorina și revizuirea sentinței de încuviințare a adopției internaționale. Procuroarea Pițurcă, anchetată de SIIJ

Sorina Matei, APEL: Sorina să nu fie scoasă din România până nu sunt lămurite toate controversele

Minunata familie nouă a Sorinei și proștii de noi

Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Cristina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button