adopţieMarşul pentru Viaţă

VIDEO. Liviu Mihăileanu, vorbitor la Marșul pentru viață: „Procesul de adopție ar putea să înceapă înainte de nașterea copilului”

Liviu Mihăileanu, președintele Alianței România Fără Orfani (ARFO), va participa la Marșul pentru viață 2019 – „Unic din prima secundă”.

El și soția lui, Mirela Mihăileanu (foto sus), au adoptat doi copii și s-au dedicat recuperării fizice si emoționale a copiilor instituționalizați.

Într-un video live postat pe Facebook din Parcul Unirii din București, punctul de pornire al marșului din Capitală, el a spus:

Dreptul la viață al copilului nenăscut este poate unul dintre aspectele sociale cu cele mai multe ramificații în existența noastră.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dacă ar fi recunoscut dreptul la viață al copilului nenăscut, procesul de adopție ar putea să înceapă înainte de nașterea copilului,

Liviu Mihăileanu, președinte, Alianța România Fără Orfani și vorbitor la Marșul pentru viață 2019 – „Unic din prima secundă”

În Australia, Marea Britanie și SUA, legea permite începerea procedurilor de adopție dinainte de nașterea copilului, iar mama are o mulțime de alternative și opțiuni cu privire la tipul de adopție (dacă va putea continua să viziteze copilul sau nu și altele) – inclusiv opțiunea de a renunța să dea copilul spre adopție dacă se răzgândește în primele două săptămâni de la naștere și vrea să îl păstreze .

Adopția începută din timpul sarcinii. Practica britanică și australiană

VIDEO. Liviu Mihăileanu: „ Participă și tu la Marșul pentru Viață din orașul tău!”

https://www.facebook.com/AliantaRomaniaFaraOrfani/videos/427939261296798/


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button