adopţie

Update VIDEO. În România au loc adopții forțate. Sorina a fost luată cu forța de acasă pentru a fi trimisă în SUA împotriva voinței ei

UPDATE: Mai jos, un video nou de la răpirea Sorinei de către autorități pentru a o da forțat spre adopție.

În dimineața de vineri, 21 iunie 2019, Sorina, fata de opt ani fin Baia de Aramă, Mehedinți, a fost luată cu forța de poliție de la familia de plasament unde locuia de șapte ani și de unde nu voia să plece. Aceasta a fost posibil după ce DGASPC a desfăcut contractul pe care îl avea cu mama socială a Sorinei. Rămâne de văzut legalitatea intervenției. Din imaginile filmate la momentul respectiv, rezultă că fetița a intrat din nou în stare de șoc.

Această adopție s-arealizat prin ordin judecătoresc, cu încălcarea mai multor legi și reguli în domeniu.

Pandurul.ro informează că fata nu mai este cu cei care i-au ținut loc de părinți timp de șapte ani. Imaginile postate pe Facebook de la răpirea fetei de către autorități au un puternic impact emoțional.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ne mirăm de ce statul român nu reușește să îi ajute pe copiii Cameliei Smicală? Pentru că cedează în fața ideologiei progresiste care vede copiii ca aparținând statului, nu familei.

VIDEO

https://www.facebook.com/sabotorii/videos/477372766353952/
https://www.facebook.com/balanescu.madalin.daniel/videos/2239621816122397/

VIDEO. În România au loc adopții forțate. „Mami, se poate să mă fure și pe mine?”

asă. I s-au făcut analize neobișnuite: adoptatorii ar avea nevoie de un rinichi?


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

6 Comments

  1. Nu se poate sa nu o poată ajuta nimeni pe aceasta fetita. Se poate găsi un avocat care sa ii reprezinte drepturile acestui copil!!! As vrea tare mult sa fiu de folos. Nu sunt avocat, dar vreau sa ajut. Dacă vede cine trebuie acest mesaj rog sa îmi scrie pe adresa teodorasimtion@gmail.com. Mulțumesc mult!!

  2. Povestea este incompleta: fetita aceea este greu adoptabila (a fost vizitata de 120 de familii adoptatoare), iar maternalii (cei care o cresc spre a fi data in adoptie) i-au bagat in cap ca ar fi adoptata pentru a i se recolta organele. Asistentii maternali sunt vinovati la faza asta din cauza ca se apropie prea mult de copiii pe care ii cresc si apoi nu mai vor sa ii dea spre adoptie (sunt si ei intrebati – inainte de orice potrivire cu o familie adoptatoare – daca vor sa infieze copilul si ca sa nu piarda salarul de asistent maternal de aprox 10-15 mil, de obicei nu fac acest lucru). Atunci cand sunt pusi in situatia ca li se va lua copilul pe care l-au crescut, singurele feluri in care pot sa cotracareze acest lucru este fie sa le indruge verzi si uscate viitorilor parinti despre copil, fie sa ii bage anumite idei in cap copilului – ca nimeni nu o sa ii iubeasca cum ii iubesc ei, ca li se recolteaza organele (auzi ce tampenie – de parca adoptia asta se intampla asa random) etc. si singurii care ies traumatizati din povestea asta sunt copiii care oricum sunt luati de la familia maetrnalei – pentru ca asa este legea.

    1. Analizați ca niste roboți, îi vedeți pe asistenți maternali si copii ca pe niste roboti! Aici, de atata timp, s_
      au născut, s_au structurat, s_au strâns si legat sentimente puternice. Parca ati tăia un copac si trimiteți busteanu in strainatate, dar și în cazul acesta ne doare sufletul, ca romanul este frate cu codrul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button