adopţie

VIDEO. Bunica biologică a Sorinei a avut doi gemeni luați de autorități și dați spre adopție în Spania. Nimeni nu i-a mai găsit

Bunica Biologică a Sorinei a afirmat la România TV că nu-și dorește ca nepoata ei să fie dată spre adopție în America:

„De bine de rău la femeia asta noi ne duceam și vedeam fata. Da acolo cine se mai ducea și o vedea în America? Nu se știe ce-i face fetii, o omoară, îi iar organele…”

Ulterior, în aceeași emisiune, Adelina, fiica biologică a familiei Sărămăt și „sora” cea mare a Sorinei, a explicat de ce bunica naturală a fetiței se teme de adopția internațională:

„Știți de ce? Pentru că a mai avut doi copii gemeni pe care i-a luat DGASPC-ul și i-a dat spre adopție în Spania, din câte știu eu, și nici în ziua de astăzi ea nu știe de copiii aceia. Și, din câte am înțeles, i-a căutat, dar nu-i mai găsește nimeni. Probabil de aceea susține doamna ceea ce a spus…”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
https://youtu.be/7e1wqhasnCU?t=6650

Jurnalista Roxana Stoian, Pandurul: „USR – PLUS, tăcere asurzitoare pe cazul Sorina”

Un paradox: familia Săcărin a obținut adopția Sorinei ca cetățeni români, dar se comportă față de România ca cetățeni SUA!

După logica Curții de Apel Craiova, toți copiii orfani din România ar trebui trimiși în SUA

Bunul simț răzbate în sfârșit într-un act oficial al cazului Sorina: Cererea e anulare a adopției internaționale făcută de Procurorul General

Procurorul General cere interdicție la părăsirea țării pentru Sorina și desființarea sentinței de încuviințare a adopției internaționale. Procuroarea Pițurcă, anchetată de SIIJ

Sorina Matei, APEL: Sorina să nu fie scoasă din România până nu sunt lămurite toate controversele

Minunata familie nouă a Sorinei și proștii de noi

Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Cristina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button