adopţie

Fashion statement: Cântăreața Joy Villa a purtat la Premiile Grammy o rochie de mireasă cu un bebeluș nenăscut pictat pe ea și cu sloganul „Alege viața”! Și-a dat copilul spre adopție la 21 de ani

Pe 28 ianuarie 2018, la Premiile Grammy, cântăreața pop-rock Joy Villa a făcut opinie separată de restul doamnelor din show-biz. În timp ce acestea au purtat rochii negre și câte un trandafir alb, în semn de protest pentru victimele abuzurilor sexuale din industria de entertainment, Joy Villa a purtat la eveniment o rochie albă de mireasă pe care a pictat un făt în culorile curcubeului. Și-a accesorizat ținuta cu o poșetă pictată cu sloganul „Chose life!” („Alege viața!”).

Cântăreața, care se consideră o feministă, a mărturisit pentru Fox News că s-a inspirat din propria viață pentru această ținută, deoarece la 21 de ani a ales viața pentru copilul ei nenăscut și, în loc să îl avorteze, l-a dat spre adopție.

Ea a spus că sunt foarte puține celebrități care susțin, ca ea, valori conservatoare, și a acuzat lumea vedetelor de „multă ipocrizie”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La ediția de anul trecut a Premiilor Grammy, artista a făcut senzație cu rochia „Make America Great Again!”, sloganul cu care Președintele Trump a câștigat alegerile (foto sus).


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button