avort

VIDEO ȘOCANT: Personalul clinicilor de avort din SUA cotrobăie prin rămășițele copiilor avortați, vânzând pe piața neagră tot ce e intact

quote5_645_355

Un alt video cu camera ascunsă din seria realizată de Centrul pentru Progresul Medical din SUA datează din 7 aprilie 2015:

În video apare dr. Savita Ginde, directorul unei clinici din Denver, în statul american Colorado, afiliată rețelei Planned Parenthood. La sediul cinicii, crezând că se află în fața unui potențial cumpărător de țesuturi și organe fetale de pe piața neagră, aceasta afirmă:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Văd ficați, văd stomacuri, văd mult țesut neural. De obicei se vede ieșind creierul întreg.

(Un motiv pentru care creierul ar fi la mare căutare este că, atunci când le sunt injectate pacienților bolnavi de Parkinson, celulele neurale din creierul copiilor avortați s-au dovedit a produce efecte benefice.)

Videoclipul needitat, care durează două ore și 40 de minute, se găsește aici.

Personalul medical, pregătit să extragă cu grijă fetușii, pentru a vinde organele

Medicul mai spune că „trebuie făcut puțin training” cu personalul, pentru a se asigura că „nu zdrobesc” părțile care au căutare. Ea mai avertizează că, dacă printre angajați există cineva care este „anti”, riscă să fie prinși:

Nu vrem să se spună despre noi că vindem părți fetale unor entități din alte state.

Dr. Ginde mai afirmă că ar prefera un tarif „la articol”, nu o „taxă fixă” pentru „articolele” livrate:

Cred că taxarea per articol funcționează mai bine, doar pentru că așa putem vedea cât putem obține din asta.

„…avem alt băiat!”

De la minutul 09.05, filmarea prezintă un tehnician de la laboratorul clinicii cotrobăind printre rămășițele unui copil avortat în primul trimestru de sarcină, care sunt puse pe un platou transparent pe o suprafață cu iluminare, în timp ce dr. Ginde explică:

Iată stomac, rinichi, inimă…

Despre copiii avortați în al doilea trimestru de sarcină, ea spune că

sunt „atât de mari”, încât nu mai arată „ca de pe câmpul de bătălie”,

în timp ce un tehnician care scotocește prin resturile biologice și găsește partea inferioară a corpului copilului, cu tot cu picioare, exclamă:

…avem alt băiat!

Citește și VIDEO: Cea mai mare rețea de clinici pentru avort din SUA vinde ILEGAL organe de copii chiuretați. Cât costă o INIMĂ de copil

Suspiciuni de infanticid: Avorturile care se lasă cu naștere parțială produc organe intacte

Poate că una din cele mai tulburătoare afirmații făcute de acest medic în înregistrarea de mai sus este următoarea:

Dacă cineva naște înainte să-i facem procedura (de avort prin dilatare și evacuare/chiuretaj/extracție – n.n.), atunci sunt intacte…

Facem proceduri la  17 săptămâni, așa că avem părți în general identificabile… Și plănuim să facem și la 18-20 de săptămâni până la sfârșitul anului.

Dr. Ginde admite în filmul făcut cu camera ascunsă că la clinica sa circa 10% din avorturi se termină prin astfel de nașteri induse, care apar în urma dilatării excesive induse înainte de extragerea fătului.

Este un cerc vicios aici. După cum recunoștea și dr. Deborah Nucatola, manager de top al rețelei de clinici Planned Parenthood, într-un video făcut public anterior, dilatarea excesivă, la rândul ei, apare pentru că medicii o pot induce astfel, deoarece li se impune să extragă fătul pe cât posibil intact, cu scopul prelevării ulteriorare de organe viabile pentru piața neagră.

Aceasta ridică mari suspiciuni cu privire la practicile clinicii: Câți dintre acești copii se nasc vii înainte de termen? Câți sunt lăsați să moară sau chiar uciși în mod activ în afara uterului, practică ilegală, ce intră la categoria juridică a infanticidului?

Citește și „Să nu mai fie copii”: Interviu video de arhivă șocant cu Margaret Sanger, fondatoarea Planned Parenthood

Pacientele își dau consimțământul fără să știe pentru vânzarea rămășițelor copiilor avortați

Dr. Savita Ginde îi mai spune presupusului său client că avocații clinicii le-au asigurat o portiță legală pentru această activitate:

 Pacientele noastre găsesc în formularele de consimțământ avertismentul că produsele lor de concepție ar putea fi folosite în scopuri de cercetare… Ele vor să doneze organele, nu trebuie să știe procesul prin care trecem…

Despre acest proces de cotrobăire prin rămășițele însângerate ale copiilor avortați, medicul mai face o afirmație cutremurătoare:

Mi se pare totul foarte fascinant. Nimic altceva decât o fascinație.

Practic, obținerea consimțământului prin formularele semnate de paciente, protejează clinicile de acuzația că folosesc țesuturile respective fără a-și informa în mod prealabil pacientele. Iar în prestațiile sale televizate de după apariția acestei anchete, președinta Planned Parenthood, Cecile Richards, a afirmat că banii despre care se vorbește în toate filmările respective nu sunt decât taxe pentru transportul organelor, că nu se face asta pentru profit. Totuși, în alt videoclip, un director Planned Parenthood din Texas afirmă că această practică este o excelentă linie suplimentară de venit pentru organizație.

Organizația Centrul pentru Progresul Medical a lucrat 30 de luni la această anchetă care vizează practicile ilegale și lipsite de etică ale celei mai mari rețele de clinici de avort din SUA, care este finanțată cu peste o jumătate de miliard de dolari pe an din banii contribuabilului american. Videoclipurile au revoltat senatorii și congresmenii, care au inițiat o procedură de interzicere la nivel federal a finanțării clinicilor afiliate Planned Parenthood. Însă democrații s-au opus și inițiativa legislativă a căzut. Dar aceasta nu a putut opri începerea de investigații în zece state americane și retragerea finanțării publice pentru clinicile afiliate Planned Parenthood în trei state americane: Alabama, Louisiana și New Hampshire.

Citește și VIDEO: Cea mai mare rețea de avort din SUA, finanțată de la buget, își rotunjește veniturile cu sute de mii de dolari pe lună din vânzare ilegală de organe fetale

StemExpress, o companie cu cifra de afaceri de milioane de dolari, care intermediază furnizarea de sânge uman, celule stem și țesut uman fetal și adult obținut de la clinici, a cerut și a obținut un mandat judecătoresc de interdicție a furnizării videoclipurilor, dar acestea au continuat să apară.

David Daleiden, de la Centrul pentru Progresul Medical, spune că aceste filmări îi implică și pe cei care cumpără „materiale” biologice furnizate de clinicile de avort, deoarece, după cum recunoaște dr. Savita Ginde în filmul de mai sus, uneori le sunt livrați chiar feți întregi, despre care poate exista suspiciunea că au fost uciși în mod ilegal după naștere, iar tăcerea și continuarea relației comerciale îi face complici.

Urmărește toate videoclipurile, inclusiv în versiune needitată, aici.

Surse: Centrul pentru Progresul Medical, Live Action News, Life Site News


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button