adolescenţi

Sorin Ovidiu Bălan: Detaliile cazului Alexandra nu se leagă, cred că e vorba de o rețea de trafic de persoane

Jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan nu crede în varianta „criminalului singuratic” în cazul dispariției Alexandrei de la Caracal. El spune, într-o emisiune la Antena 1 TV, că sunt prea multe mistere în acest caz, iar detaliile făcute publice nu se leagă. El crede că fata a fost mai degrabă răpită de o rețea de trafic de persoane sau de trafic de organe. Redăm mai jos ipoteza sa, cu sublinierile redacției.

„Am aflat ca Alexandra a dat de fapt 5 telefoane la 112. Am aflat ca în timpul penultimei convorbiri, Alexandra a spus despre criminal ca acesta s-a dus la farmacie sa-i cumpere alifie pentru rănile de la încheieturile mâinilor cauzate de faptul ca era legată. Poftim???? Deci psihopatul se dusese la farmacie sa cumpere alifie pentru rănile de la încheieturile Alexandrei!!! 

Hai să vă spun un lucru: în toată istoria criminalisticii nu exista un caz de psihopat pedofil care sa se fi dus sa cumpere alifie pentru a trata niște răni superficiale ale victimei! Un criminal psihopat nu se gândește la asa ceva, pentru ca în mintea lui bolnavă, el își răpește victima tocmai pentru a-i cauza suferința fizică, nu pentru a-i obloji rănile. Un criminal psihopat/pedofil nu e capabil de empatie cu victima, nu are un asemenea modus operandi.  În cazul Alexandrei, criminalul pare interesat de cum arata Alexandra ceea ce ce nu are decât o SINGURĂ EXPLICAȚIE: Casa criminalului nu era destinația finala a răpirii Alexandrei iar ea trebuia sa arate bine pentru „beneficiarul” ultim.

Asta înseamnă că răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane sau de organe care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni. Asta explică de ce statul roman a întârziat să intervină și de ce procurorul i-a ținut la poarta pe polițiștii care voiau sa intre peste criminal. De fapt, au dat timp rețelei de trafic sa o facă dispărută pe Alexandra. 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vă propun un experiment: încercați să dați foc unei găini în curtea din spatele casei și vedeți cam cât timp și cât combustibil trebuie pentru a o calcina complet. Voi credeți că polițiștii și vecinii de la poarta nu ar fi văzut fumul ridicat de la arderea unor cadavre umane???? Nu se poate să nu se fi simțit mirosul de carne arsă în zonă!

În plus, în timpul descinderii mama Alexandrei primea telefon de un bărbat care o informa că Alexandra a plecat cu el în Belgia. Acest modus operandi (mod de operare) e identic celui din alte cazuri de dispariție mergând cu până la 20 de ani în urmă și nu e doar o coincidență, sunt convins”.

https://youtu.be/PLaEE74qWcY

Mărturie: „Criminalul din Caracal” obliga fetele să se prostitueze în Italia

Protest la Caracal. Colegii Alexandrei: „Îmi pare rău că am crezut în voi. De azi eu nu mai sun la 112”

Cumpănașu, în lacrimi: „Avem mesaje că Alexandra a fost luată de o rețea de trafic de persoane, dar dar nimeni nu le ia în seamă”

Alexandru Cumpănașu: „Sunt presiuni uriașe care se fac de a ceda, de a nu mai pune presiune pe vestitul Vasilcă. Unii apropiați au încercat să mă domolească”

Alexandru Cumpănașu: „Sunt și eu vinovat pentru ce s-a întâmplat. I-am ținut în brațe pe marii procurori, pe marile Servicii ale țării”

Mirel Palada: „A trebuit să moară o fată nevinovată ca să înțelegeți și voi, ticăloșilor, ce monstru ați creat”

Alexandra Nadane: „O ecuație fină între responsabilitatea clară a structurilor statului și ce putem face noi”

#alexandranuesingura: PRIMA ȘI ULTIMA DATĂ CÂND AM FĂCUT AUTOSTOPUL

Pentru ADOLESCENTE. Fă-ți Testul LOVERBOY. Află dacă ești VULNERABILĂ sau chiar ÎN PERICOL!

1999. RĂPIRE la Caracal: Tatăl tinerei îl PRINDE pe traficant, poliția îl eliberează. Fata e încă dispărută

Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austriecii din Olt

Ipoteza EXPLOZIVĂ a unui fost angajat STS: Individul de la Caracal, într-o rețea ce le furniza fete și americanilor de la Deveselu

RAPORT. Cele mai multe persoane traficate în UE provin din România. Copiii, un sfert din persoanele traficate

Fost angajat STS: Decizia CCR pe protocoale nu interzice colaborarea între Poliție și SRI

Narcisa Iorga: „Iohannis, trebuia să ceri demisii cu nume și prenume: șeful STS, procurorul de caz, șeful Parchetului Olt, șeful Poliției Române, șeful Parchetului General”

Iohannis a atacat la CCR legea care ar fi permis salvarea Alexandrei. Și PNL și USR s-au opus legii

STS este FĂCUT PRAF de Asociația europeană a numărului unic de urgență: Din 2015 încoace e reticent să folosească o tehnologie gratuită

Crima din Caracal. Un procuror #rezist (anti-SIIJ) i-a oprit pe polițiști să intre în casă. Judecătorul dăduse ordin să se intre la 06:00

Patriarhia Română: „Compasiune și solidaritate față de familia Alexandrei Măceșanu”

Alexandra Nadane: „Interveniți când cineva are nevoie de ajutor! Drama adolescentei din Olt dispărută după ce a fost luată la ocazie”

Emanuel Buta: „Privirea Alexandrei vine parcă să ne arate cum suntem, dar fără să ne judece”

Familia Șărămăt a fost la Caracal, să se roage pentru Alexandra Măceșanu, altă victimă a abuzurilor și nepăsării autorităților


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Aceste randuri sunt scrise de Kris Angel pe FB intr-o postare de ieri si nu de catre Sorin Ovidiu Balan. Trebuia sa indice sursa si nu sa copieze textul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button