adolescenţi

Iohannis a atacat la CCR legea care ar fi permis salvarea Alexandrei. Și PNL și USR s-au opus legii

Victima criminalului de la Caracal era nepoata lui Alexandru Cumpănașu de la Coaliția Națională pentru Modernizarea României. Acesta a dezvăluit că polițiștii au fost opriți TIMP DE CÂTEVA ORE de procurorul de caz să intre ÎN CASA DIN CARE SE AUZEAU STRIGĂTELE VICTIMEI, deoarece un judecător dăduse ordin valabil cu începere de la ora 06:00.

Jurnalista Ana-Maria Roman a postat pe Facebook articolul din noua Lege a Politiei care le-ar fi dat politiștilor posibilitatea să intre în casă fără mandat de la judecător și aprobare de la procuror.

Ea a reamintit că legea a fost criticată de PNL și USR și atacată la CCR de Președintele Klaus Iohannis.

Jurnalista a scris pe Facebook:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Mandatul in cazul Alexandrei a fost dat la 16 ore de la apel [apelul fetei la 112 – n.n.]. La ora 03:00 dimineata. S-a intrat doar la ora 6 in casa deoarece asa a scris judecatorul. Pentru ca asa prevede legea. Pentru ca asa a zis procurorul. Cine raspunde?”

Iohannis a atacat la CCR legea care ar fi permis salvarea Alexandrei. Și PNL și USR s-au opus legii

Crima din Caracal. Un procuror #rezist (anti-SIIJ) i-a oprit pe polițiști să intre în casă. Judecătorul dăduse ordin să se intre la 06:00

Mirel Palada: „A trebuit să moară o fată nevinovată ca să înțelegeți și voi, ticăloșilor, ce monstru ați creat”

Alexandra Nadane: „Interveniți când cineva are nevoie de ajutor! Drama adolescentei din Olt dispărută după ce a fost luată la ocazie”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Ba, inainte sa scrieti tampenii, nu mai bine va interesati un pic?! Nu zice nimeni ca trebuie sa stii codul de procedura penala, dar macar intereseaza’te, „jurnalistule”. Alea sunt articole deja prezente in cpp.
    Scrie macar „articol facut la comanda”, ca asa e frumos, sa informezi cetatenii care iti citesc ineptiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button