adolescenţi

Bogdan Licu: Nu avem dovada că olandezul s-a sinucis. După cazurile din Dâmbovița și Caracal, se verifică toate disparițiile din ultimii zece ani

Procurorul general Bogdan Licu a declarat marţi dimineaţă că autorităţile române nu au încă dovada oficială că cetăţeanul olandez suspectat de uciderea fetei din judeţul Dâmboviţa s-a sinucis.

Când dovada va exista, procurorii vor clasa cauza. Până atunci, însă, sunt urmărite în continuare toate pistele care îl vizează pe suspect. În plus, având în vedere şi cazul Caracal, Ministerul Public va face un control al tuturor cazurilor de dispariţie din ultimii zece ani, a declarat Bogdan Licu, citat de News.ro.

Johannes (Joop) Visscher, suspectul olandez din cazul uciderii Adrianei, care ar fi murit în accidentul de luni, lucra la departamentul de IT al Agenției de Asigurări Sociale din Amsterdam (UWV), autoritate aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Sociale și Ocupării Forței de Muncă din Olanda, scrie Capital.ro. Fosta logodnică a olandezului a declarat, citată de Mediafax.ro, că s-a despărţit de el după ce a aflat că fusese condamnat pentru infracţiuni de natură sexuală, deoarece ea avea o fetiţă dintr-o relaţie anterioară. Deşi nu afirmă aceasta în mod explicit, ea sugerează că s-a temut şi din această cauză să mai continue relaţia.

Ingrid Mocanu despre uciderea fetiței din Dâmbovița: „Olanda ne spune să luptăm anticorupție, nu împotriva criminalității organizate, traficului de droguri, crimelor, traficului de persoane, pedofiliei”

Gheorghe Piperea despre ploconeala politicienilor în fața țărilor în care libertatea sexuală a devianților e mai importantă decât siguranța copiilor noștri

Fosta logodnică a olandezului suspectat că a ucis-o pe Adriana: A fost internat pentru tratament psihiatric legat de infracțiuni sexuale. Călătorea des în România

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button