adolescenţitrafic de persoane

Monica Melencu nu o recunoaște pe Luiza în imaginile de la Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a anunțat în seara aceasta că investigatori particulari ar fi găsit-o pe Luiza în Italia și ar fi filmat-o și fotografiat-o. El a spus că mama fetei ar fi recunoscut-o. Dar aceasta a spus altceva în fața reporterilor Antena 3 TV.

Monica Melencu a declarat că vineri, de ziua de nume a Luizei-Mihaela, tatăl fetei a fost sunat de Alexandru Cumpănașu, care le-a propus să vorbească, pentru prima oară, la telefon, folosind aplicația WhatsApp, prin care le-a arătat o filmare de pe telefonul lui, fără să le-o trimită.   Părinții fetei nu dețineau imagini cu presupusa Luiza din Italia, reporterul arătându-le o captură de ecran din filmul furnizat de Cumpănașu. Mama Luizei a privit imaginea cu atenție și a susținut că nu este fotografia fiicei sale.

Bunicul, în schimb, consideră că fata din imagine seamănă cu Luiza.  

Monica Melencu a declarat pentru Antena3: „Azi e prima dată când vorbim personal cu dl. Cumpănașu. Atât timp cât a făcut publice aceste informații, își asumă orice responsabilitate. La început, emoționați, am zis: Da, ea este! Eu nu pot confirma 100% că este fiica mea. La nas are mici modificări în fotografie. Luiza semăna cu mine. Nu se văd acele imagini clar, vedeam de pe un telefon pe altul (…) Luiza moartă nu este, iar traficată, da. Noi ne-am axat pe Dincă, dar Luiza moartă nu este. Asta e o rețea acoperită politic. Urlăm de 7 luni de zile, iar noi nu știm decât că „nu există nicio pistă, ne oprește un zid” (cf. procurorului DIICOT Vasilescu -n.r.), nu avem însă nicio dovadă că fetele sunt moarte. Se știe, dar nu se vrea”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button