adolescenţitrafic de persoane

ACTUALIZARE. Luiza Melencu este în viață. Părinții au recunoscut-o în fotografii și filmări recente făcute în afara țării

ACTUALIZARE, ora 21:30 Mama Luizei Melencu nu și-a recunoscut fiica în fotografia arătată de corespondentul televiziunii Antena 3, care s-a deplasat la ea acasă.  

Monica Melencu a declarat că vineri, de ziua de nume a Luizei-Mihaela, tatăl fetei a fost sunat de Alexandru Cumpănașu, care le-a propus să vorbească, pentru prima oară, la telefon, folosind aplicația WhatsApp, prin care le-a arătat o filmare de pe telefonul lui, fără să le-o trimită.   Părinții fetei nu dețineau imagini cu presupusa Luiza din Italia, reporterul arătându-le o captură de ecran din filmul furnizat de Cumpănașu. Mama Luizei a privit imaginea cu atenție și a susținut că nu este fotografia fiicei sale. Bunicul, în schimb, consideră că fata din imagine seamănă cu Luiza.   „Azi e prima dată când vorbim personal cu dl. Cumpănașu. Atât timp cât a făcut publice aceste informații, își asumă orice responsabilitate. La început, emoționați, am zis : Da, ea este! Eu nu pot confirma 100% că este fiica mea. La nas are mici modificări în fotografie. Luiza semăna cu mine. Nu se văd acele imagini clar, vedeam de pe un telefon pe altul (…) Luiza moartă nu este, iar traficată, da. Noi ne-am axat pe Dincă, dar Luiza moartă nu este. Asta e o rețea acoperită politic. Urlăm de 7 luni de zile, iar noi nu știm decât că „nu există nicio pistă, ne oprește un zid” (cf. procurorului DIICOT Vasilescu -n.r.), nu avem însă nicio dovadă că fetele sunt moarte. Se știe, dar nu se vrea”, a declarat Monica Melencu, vineri seară, reporterului Antena3.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a anunțat pe Facebook că părinții Luiziei Melencu au putut confirma că fotografii și filmări recente făcute de investigatori privați în Italia o prezintă pe fiica lor în viață. „Dacă am găsit-o pe Luiza, am găsit-o și pe Alexandra, sunt sigur”, a spus Alexandru Cumpănașu. Ulterior, el a mai spus la Antena 3: „Îmi asum această informaţie, după verificarea acestei informaţii cu familia Melencu, care mi-a confirmat-o. În acest moment, Luiza este în viaţă. Există probe în acest sens, atât fotografii, cât şi un clip. Am fost în Italia, cu echipe de investigatori, am găsit-o. Această confirmare a venit abia acum jumătate de oră, tremur tot. (…) Fotografiile şi filmuleţul au fost făcute acum o săptămână sau două, în afara ţării”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button