adolescenţifamilie

Gheorghe Piperea despre ploconeala politicienilor în fața țărilor în care libertatea sexuală a devianților e mai importantă decât siguranța copiilor noștri

Avocatul Gheorghe Piperea pe Facebook:

„Se spune ca e nevoie de un sat intreg ca sa cresti un copil.

Tot de un sat este nevoie pentru a-l face o tinta pentru pedofili.

Plus o tara a carei economii produce anual 40 de miliarde de euro din industrii murdare, protejate de autoritati si tolerate de lumea noastra, cea care se bucura implicit cand obtine slujbe lucrand pentru acesti “industriasi”, slujbe din care platesc carucioarele zilnice de produse din supermarket, rate la banci si concedii in Bulgaria.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Plus o atitudine docila a politicienilor fata de tot ceea ce vine din vest, de la tarile “ca afara”. Unde libertatea sexuala a deviantilor si a psihopatilor este mai importanta decat inocenta si siguranta copiilor nostri, cei pentru a caror crestere suntem responsabili noi toti, satenii.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button