familiemiracolul vieţii

Maternitatea schimbă o feministă radicală în activistă pro-viață: regretă promovarea avortului și dezvăluie abuzurile organizațiilor de tip FEMEN

Un grup de femei care poartă peste bust doar tatuaje sau picturi strigă isteric pe străzile unei metropole braziliene. Militează pentru liberalizarea avortului și acuză familia tradițională și „sistemul patriarhal opresiv”, țintind cea mai reprezentativă instituție a acestuia: Biserica Catolică.

Când ai 20 de ani și ai crescut într-o familie abuzivă, de care ai încercat să fugi în adolescență, nimerind direct în brațele prostituției, devii ușor impresionată de radicalismul îndrăzneț și iconoclast al acestor amazoane care apar pe toate canalele TV la cel mai important jurnal de știri al zilei.

Așa a devenit și Sara Fernanda Giromin, o tânără braziliană, membră fondatoare a FEMEN Brazilia. După un stagiu de pregătire în Ucraina, în 2012, tânăra Sara, acum cu numele „de scenă” Sara Winter, devine lidera organizației feministe radicale FEMEN din Rio de Janiero.

În ianuarie 2014 mass-media o prezintă sărutându-se ostentativ cu o femeie în fața unei catedrale din Rio, ca formă de protest și dispreț la adresa etosului creștin prevalent în Brazilia și în lume.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dar „îndrăgostirea” ei de această organizație a durat puțin. Curând, a părăsit-o, denunțând-o ca simplă „afacere”.

În decembrie 2015, la trei luni de la nașterea fiului ei, Hector Valentin, Sara s-a dezis public, pe pagina personală de Facebook, de orice formă de feminism: „Feministele sunt în marea lor majoritate femei isterice care se folosesc de rețelele de socializare online pentru a batjocori și umili persoanele religioase, a predica mizandria (ura față de bărbați). În plus, sunt extremiste și lipsite de respect față de moștenirea religioasă… Este nebună feminista care profită de nefericirea femeilor care cad victimă violenței din lume pentru a incita la ură față de bărbați. Dar feminismul se vindecă și – slavă Domnului! – am scăpat și eu de această boală. Acum, mai mult ca niciodată, sunt o femeie liberă!”.

12322457_433620790181707_6196049046866495550_o

Ca feministă, a promovat liberalizarea avortului, dar acum regretă și vrea să se implice în ajutarea și consilierea femeilor în criză de sarcină: „Le rog pe femeile disperate care vor să avorteze să se gândească de două ori. Mie mi-a părut foarte rău că am făcut-o și nu vreau să treceți și voi prin asta”.

Când a scris pe Facebook ca își va povesti experiența unui avort prin care a trecut, fostele colege feministe s-au inflamat și au linșat-o mediatic. Dar ea spune că regretă profund că și-a avortat primul copil și ar vrea să se reîntoarcă în sânul Bisericii Catolice.

Sara a publicat o carte în care scrie despre adevărata față a feminismului, așa cum a văzut-o ea. Când a bătut la ușa organizației radicale FEMEN, era o tânără grav rănită sufletește de copilăria sa plină de abuzuri și de faptul că această situație familială a împins-o la practicarea prostituției. Dar femeilor din acest grup nu le-a păsat de problemele ei, spune ea acum. În loc să găsească înțelegere, compasiune și vindecare, la FEMEN s-a confruntat cu presiunea de a adopta o sexualitate perversă, deoarece numai lesbienele și bisexualele se bucurau de autoritate în mișcare, scrie ea în cartea sa, Vadia não! Sete vezes que fui traída pelo feminismo (Nu sunt o târfă! Cum m-a trădat de șapte ori feminismul) [Activistele FEMEN se autointitulează „bitches of democracy” – „târfele democrației” – n. ed.]. Și pe pagina sa de Facebook, Sara scrie că a simțit că feminismul a obligat-o să-și deconstruiască propria sexualitate și să o înlocuiască cu una artificială.

„Pentru secta feministă, femeile nu sunt o inspirație, ci carne de tun. Sunt obiecte la îndemână utile pentru inflamarea urii anticreștine, a urii față de bărbați, a urii împotriva frumuseții femeii și a echilibrului familiilor. Asta e feminismul, vă garantez că știu ce vorbesc, am fost acolo!”, scrie Sara. „Am văzut cum mișcarea feministă le apăra pe PEDOFILE. Am văzut cum mișcarea feministă PERSECUTĂ FEMEILE… Sunt martoră că azi femeile din mișcarea feministă nu prezintă importanță decât în măsura în care alimentează ura pe care secta feministă nu o poate lăsa să se stingă.”

Ea mai scrie că, în timp ce făcea parte din organizație, a fost în mod repetat îndemnată să consume droguri, să facă sex cu persoane necunoscute și a fost chiar molestată de o lesbiană. Când i-a mărturisit unei profesoare universitare că se prostitua din adolescență, a fost devastată că aceasta a încurajat-o pe calea respectivă și nu a ajutat-o în niciun fel să scape din acea situație.

De când și-a mărturisit schimbarea la 180 de grade, Sara spune că este zilnic amenințată, chiar și cu moartea: „…de către punkeri(țe), feministe, gay, travestiți, comuniști. Brusc, mi-am pierdut toți prietenii… o încercare să mă cenzureze la nesfârșit. Dar nu mă voi opri. Sunt mai puternică decât oricând! Se vor naște copii, femeile gravide vor primi ajutor pentru a duce sarcina la bun sfârșit, ideologia genului nu va pătrunde în școli… Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, scrie ea într-o postare recentă pe Facebook.

Surse: Facebook, Life Site News
Foto: Facebook

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button