adolescenţi

Crima din Caracal. Un procuror #rezist (anti-SIIJ) i-a oprit pe polițiști să intre în casă. Judecătorul dăduse ordin să se intre la 06:00

Alexandru Cumpănașu, liderul Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, este văr cu tatăl Alexandrei, victima criminalului din Caracal. Practic, fata ucisă era nepoata lui de văr. El a declarat la România TV că procurorul i-a oprit pe polițiștii care au vrut să intre în casă: judecătorul dăduse ordin să se intre începând de la 06:00, deși practic trecuse o jumătate de zi de când fata sunase la 112, iar STS și polițiștii au bâjbâit pe la trei alte locații greșite în prealabil.

Alexandru Cumpănașu a declarat:

„Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate şi de atunci nu am dormit deloc.

Aici eu vreau ca nişte capete să cadă. Nişte jigodii să plece. Art. 27 din Constituţie spune clar pentru toţi că un cetăţean, eu, nu un procuror sau poliţist care are autoritate, poate oricând să intre în domiciliul oricăriei persoane dacă o face pentru a salva viaţa unei persoane şi are indicii în acest sens. Păi ce judecător cretin a putut fi acela care pune rezoluţie ora şase?”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ziarista Sorina Matei informează că procurorul care a gestionat cazul fără să cunoască Constituția României și Codul Penal este Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Județean Caracal, chiar purtătorul de cuvant al institutiei… și e, normal, de la gaska #rezist!” Adică s-a opus înființării Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), care are ca scop investigarea magistraților (inclusiv a procurorilor) pentru felul în care își fac treaba. El a semnat o scrisoare care milita în acest sens:

Sursa: Antena 3, Facebook

Iohannis a atacat la CCR legea care ar fi permis salvarea Alexandrei. Și PNL și USR s-au opus legii

Alexandra Nadane: „Interveniți când cineva are nevoie de ajutor! Drama adolescentei din Olt dispărută după ce a fost luată la ocazie”

Mirel Palada: „A trebuit să moară o fată nevinovată ca să înțelegeți și voi, ticăloșilor, ce monstru ați creat”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button