adolescenţi

Mirel Palada: „A trebuit să moară o fată nevinovată ca să înțelegeți și voi, ticăloșilor, ce monstru ați creat”

de Mirel Palada, Facebook

A trebuit să moară o fată nevinovată ca să înțelegeți și voi, ticăloșilor și nemernicilor, ce monstru ați creat.

Sistemul torționar pe care din 2005 încoace, de cînd v-a dat nas Băsescu, îl preamăriți și-l hrăniți, distrugînd democrația și libertatea în România.

A trebuit să moară o fată nevinovată în chinuri, tranșată de un descreierat, cu polițiștii la poartă, încolonați disciplinați și răbdători, așteptînd să se facă ora șase,

mai preocupați de formalități și de acte și de hîrtii decît de viața unui om care murea lîngă ei, fix peste gard, în urlete groaznice auzite de toți împrejur,

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ca să înțelegeți că puterea trebuie luată și gestionată pentru a respecta oamenii, pentru a apăra viețile oamenilor, nu pentru privilegii și pentru pensii speciale și pentru făcut poliție politică.

A trebuit să moară o fată nevinovată să începeți și voi să înțelegeți că sistemul este preocupat de un singur lucru: să ia puterea și să se bucure de privilegiile sale. Să-i aresteze pe cei care nu sînt de acord cu ei, să facă dosare inventate și poliție politică.

Nimic altceva. Putere și privilegii și persecuții. A, era să uit: și chipiuri. Multe chipiuri.

A trebuit să moară o fată nevinovată ca voi, nemernicilor și ticăloșilor, să înțelegeți că încet încet sistemul va ajunge și la voi, chiar dacă vă credeți deasupra consecințelor, că sînteți voi deontologi și de partea bună a abuzului și a torționarilor.

Da, mă. A început să ajungă și la voi. La voi, ăștia care iată deja descoperiți că fata este chiar neam cu voi, nepoată de sînge cu deontologii care pupau sistemul în ștampilă și preamăreau abuzurile făcute “într-un interes superior”.

Dintr-o dată, cînd descoperiți că a ajuns și la voi în curte sistemul, să vă omoare cu zile, să vă tranșeze un pic, să vă pună la butoi, vă dați de chinurile morții și urlați indignați să se facă dreptate.

Voi, care ani de zile doar asta ați făcut: ați făcut tot posibilul să omorîți dreptatea și libertatea și decența și democrația în România.

A trebuit să moară o fată nevinovată, nemernicilor. Vă mai aduceți aminte ce spuneați acum cîțiva ani? “A trebuit să moară oameni să-și dea Guvernul demisia”.

Doar asta aveți în cap, ticăloșilor. Guvern. Putere. Cum să luați puterea. Nu contează că mor oameni. Contează că luați voi puterea. Că vă luați privilegiile înapoi. Că vă prezervați voi junta aia militară a voastră, indiferent de consecințe.

Să vă luați Guvernul înapoi, paștele mamii voastre de ticăloși însetați de putere. Să vi-l băgați în ștampilă și în chipiu și-n toate găurile legale pe care le dețineți pe bază de act normativ.

Să vă luați țara înapoi. Să vă dați pensii speciale. Să băgați oameni nevinovați în continuare la pușcărie, ca pe vremea lui Stalin.

Și să nu vă pese de nimic altceva. Doar de bani. Doar de putere. În rest, să lăsați oamenii să moară, prin neglijență și prostie și dispreț. Deontologilor.

A trebuit să moară o fată nevinovată ca să înțelegeți și voi, nemernicilor și ticăloșilor și bestiilor, că sînteți și voi oameni, carne și sînge și suferință și viață și moarte.

Și că puteți să muriți la fel de simplu ca și ăia pe care îi disprețuiți voi, ăia pe care îi persecutați voi, ăia de-i demonizați voi și pe care i-ați vrea șterși de pe fața pămîntului.

Nemernicilor. Ticăloșilor. Bestiilor.

A trebuit să moară o fată nevinovată ca să începeți și voi să înțelegeți, într-al treișpelea ceas, ce e aia să fii om.

Iohannis a atacat la CCR legea care ar fi permis salvarea Alexandrei. Și PNL și USR s-au opus legii

Crima din Caracal. Un procuror #rezist (anti-SIIJ) i-a oprit pe polițiști să intre în casă. Judecătorul dăduse ordin să se intre la 06:00

Alexandra Nadane: „Interveniți când cineva are nevoie de ajutor! Drama adolescentei din Olt dispărută după ce a fost luată la ocazie”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Site-ul „Stiri pentru viata” nu ar trebui sa fie despre politica… Sunt curioasa care oameni nevinovati stau in inchisoare… Cei care au casa de lux cu intrari pe doua strazi??? A murit tanara aceasta ca sa-l albiti voi pe JR Ewing de Teleorman??? Drama ei este a tuturor, asa ca nu va mai urcati pe cadavre. Destul ca s-au urcat tehnocratii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button