adolescenţifamilie

Casa Larisei este gata! O campanie Free Miorița și Radio Trinitas

de Redacția Stiripentruviata.ro

După o îndelungată campanie de strângere de fonduri, realizată și cu ajutorul Radio Trinitas, voluntarii asociației Free Miorița au reușit să îi ridice Larisei o casă, pe care au și mobilat-o frumos.

Larisa, o fată care învață foarte bine la școală, dormea într-o singură cameră, alături de mama și bunica, într-o casă de chirpici, iar una dintre ele trebuia să doarmă întotdeauna pe jos.

Campania a început cu ideea de a adăuga o cameră suplimentară la construcția deja existentă, dar până la urmă rezultatul a fost peste așteptări. Casa are două camere, bucătarie și baie dotate cu toate utilitățile. Pe sufletul Larisei!

Voluntarii Free Miorița și Radio Trinitas le mulțumesc celor care au donat pentru viitorul copilei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

FOTO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button