familie

Mesajul deputatului Varujan Vosganian (ALDE) prilejuit de Marșul pentru Viață 2017

varujan_1318391589_n

Cu ocazia Marșului pentru Viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, deputatul Varujan Vosganian (ALDE) a transmis un mesaj participanților care ies în stradă pe 25 martie în 290 de localități din România și Republica Moldova, pentru a susține viața și a cere sprijin pentru copii și mamele în criză de sarcină.

Deputatul subliniază că familia naturală este cel mai propice context pentru nașterea și creșterea copiilor și îndeamnă românii să sprijine și să își asume familia formată din mamă și tată.

El vorbește despre maternitate și paternitate ca „temelia sacră a condiției umane” și își încheie astfel mesajul:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cred că, aducând un omagiu maternității și paternității, evident, luate laolaltă, propovăduim iubirea și nu dușmănim în niciun fel pe aproapele nostru.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button