educaţie sexualăfamilieMarxism culturalopinii

Papahagi, ironii maxime despre cum presează statul introducerea educației sexuale

de Redacția Stiripentruviata.ro

Adrian Papahagi a scris pe Facebook un text ironic referitor la educația sexuală și pretențiile statului de a prelua total de lapărinți statul de educator al copiilor. Redăm mai jos textul integral.


„După educația sexuală, la școală trebuie să urmeze educația alimentară, combinată negreșit cu educația excretoare. Fiecare funcție biologică trebuie să devină materie obligatorie, încă din grădiniță.

Educația alimentară și excretoare trebuie începută încă de la naștere, pentru a evita, de pildă, ca alăptarea să introducă stereotipuri de gen inconștiente în dezvoltarea psihică a sugarului, care să îl traumatizeze pe viață și să îl condiționeze în alegerea genului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De asemenea, școala ar trebui să preia și educația locomotorie a copiilor mici, pe care azi familii habotnice îi învață acasă, dincolo de controlul statului, să se deplaseze exclusiv biped – ceea ce e profund discriminatoriu față de cei care încă nu și-au decis identitatea și care, dacă nu ar fi formatați de familii tradiționale (adică tată ortodox alcoolic și agresiv + mamă bătută), ar putea decide că preferă mersul în patru labe sau țupăitul într-un picior. Cine suntem noi să judecăm?

Astfel, clasa zero ar trebui să se transforme în vârsta zero. Statul va începe educația copiilor de la naștere, extrăgându-i precoce din mediul reacționar al familiilor tradiționale care, după studii recente efectuate în paralel la Standfords și SNSPA, educă toți băieții să fie violatori.

Sigur, ar apărea mici probleme în cursul următoarelor epidemii, întrucât copiii ar fi din nou sechestrați alături de alcoolicii violatori și pupători de moaște, iar predarea online a mersului ar fi mai problematică. Dar cred că s-ar găsi politici publice, ordonanțe militare, discursuri prezidențiale, decizii ministeriale și comentarii caramitrale care să rezolve rapid și problema asta (totul se rezolvă cu o politică bună de amenzi).”

Citește mai multe opinii de Adrian Papahagi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button