familievalorile familiei

Solidaritate cu copiii Smicală la Londra, Lugo, Lundt, Montréal, Nürnberg, Stuttgart

de Redacția Stiripentruviata.ro

În zilele de 14 și 15 martie, în țară și în străinătate, în ciuda desfășurării crizei de sănătate legată de noul coronavirus, s-au desfășurat proteste și acțiuni de solidarizare cu Camelia Smicală și copiii ei ținuți cu forța în sistemul de protecția copilului din Finlanda.

Londra

Lugo, Italia

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Lund, Suedia

Montréal

NasulTv Canada: „Astazi in Montreal despre abuzul justitiei asupra unor cetateni romani din Finlanda! Potrivit convingerilor noastre, este de datoria Românilor şi, mai ales, a celor din Diaspora să ia atitudine, ca și-n alte cazuri, faţă de aceste grave abuzuri la adresa unor cetățeni români comise de către justiția, poliţia şi Serviciul de protecție a copilului din Finlanda”.

Nürnberg

La Nürnberg nu am fost multi. Din cauza ca s-au interzis adunarile publice si contactul direct, conceptul protestului a fost schimbat.

San Marino

Stuttgart

Episcopul Maramureşului cheamă la solidaritate cu familia Cameliei Smicală și binecuvântează acțiunile organizate la Rozavlea, în satul natal al româncei

Solidaritate cu copiii Smicală la Arad, Bacău, București, Cluj, Piatra Neamț și alte localități din țară


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button