familievalorile familiei

Solidaritate cu copiii Smicală la Arad, Bacău, București, Cluj, Piatra Neamț și alte localități din țară

de Redacția Stiripentruviata.ro

În zilele de 14 și 15 martie, în țară și în străinătate, în ciuda desfășurării crizei de sănătate legată de noul coronavirus, s-au desfășurat proteste și acțiuni de solidarizare cu Camelia Smicală și copiii ei ținuți cu forța în sistemul de protecția copilului din Finlanda.

Arad

Babadag

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Bacău

București

Pe un frig destul de puternic și într-un oraș destul de gol în urma crizei de sănătate creată de noul virus, românii s-au solidarizat cu Camelia Smicală și copiii ei la Piața Constituției (Parlamentul României) și în Piața Victoriei (Guvernul României).

Între aceste două puncte, s-a desfășurat un marș care a pornit de la poalele Dealului Patriarhiei, a trecut pe la Ministerul Muncii și Protecției Sociale (o instituție extrem de tăcută în cazul Smicală) și s-a oprit la sediul Guvernului.

Publicată de Angela Negrotă pe Duminică, 15 martie 2020

Buznea, Iași

Cluj-Napoca

Cabana Giumalău

Vatra Dornei Tineret, Salvamont Vatra Dornei și Crucea Roșie Vatra Dornei pe Vârful Giumalău și la Cabana Giumalău:

Mirceștii Noi, Vrancea

Odobești

Piatra Neamț

Episcopul Maramureşului cheamă la solidaritate cu familia Cameliei Smicală și binecuvântează acțiunile organizate la Rozavlea, în satul natal al româncei

Solidaritate cu copiii Smicală la Londra, Lugo, Lundt, Montréal, Nürnberg, Stuttgart


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button