familie

Comentariu la o analiză din „Adevărul” despre presupusa legătură a Rusiei cu referendumul pentru căsătorie din România: „Vă dau o veste proastă: studii adevărate arată ca o atitudine mai degrabă pozitivă față de Rusia au doar 17% dintre români

„Adevărul” a publicat de curând o analiză care concluzionează că referendumul pentru căsătorie ar reprezenta o chestiune de securitate națională nu pentru că este vorba despre viitorul familiei românești, ci pentru că problema ar putea fi instrumentată de regimul Putin în favoarea consolidării influenței acestuia în România.

Redăm (cu sublinierile redacției) răspunsul comentatorului Strajeru Dan la alegațiile din articol:

Trebuie sa recunosc ca am ramas masca vazand ce urias efort jurnalistic, analitic, propagandistic si frecangistic a presupus tricotarea acestui text. N-am avut nervi sa-l citesc pana la capat, dupa rimele paragrafe, doldora de idiotenii fabuloase. Cum ar fi asta: „crestini contra europeni si invers”. Deci, europenii (adepti ai casatoriilor homosexuale) nu mai sunt… CRESTINI. Cum nu poti sa spui ca unii sunt crestini si ceilalti… capre, trebuie sa stabilesti opozitia reala, factuala, in lumea actuala, a crestinilor. Iar aia sunt „paganii”, necredinciosii”, in traditia crestina europeana, sarazinii, ismaelitii, musulmanii. Deci, opozitia este intre crestinii care (fiind sau nefiind homofobi) nu agreaza ideea maimutaririi institutiei casatoriei de catre pidosnici si… europeni, care sunt pro-casatoria homosexuala, dar care sunt si musulmani, in acelasi timp. ca de alt fel de „paganism” in Europa de azi nu am auzit. dar musulmanii sunt si mai rai decat crestinii cand e vorba de homosexuali: ii decapiteaza sau ii omoara cu pietre. Deci unde mama dracu’ isi gaseste aberatia asta acoperirea in realitate? „Crestini versus europeni”?…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Apoi, citesc despre pericolele de destabilizare a tarii prin organizarea de catre comunistii stalinisti ai lui Dragnea a unui referendum cerut de talibanii ortohoți ai BOR. Inclusiv prin amestecul unor forte straine interesate, eventual, de cucerirea militara a tarii. Care tara, vedem bine, e tinta atacurilor si atentiei intregii planete ce jinduieste disperata sa puna mana pe ea. Fata mea, nu ti tieme! Desi aia ca mine – cei care-i urasc si pe popici si pe comunisti si pe obraznicii din LGBT nu se vor duce la referendum, nu se pune problema unei „schisme” in trupul si sufletul natiunii. Care, ca voteaza sau nu, tot e in proportie de 90-95% impotriva batjocoririi ideii de familie de catre indaratnici.

Si, sarind peste muntii de cretinisme din articol, ne oprim la tabelul ala final, plastografiat de nu stiu cine. Bai, capete de pluta, daca voi vreti sa spuneti ca peste jumatate dintre romani vad in Rusia un protector si vor o rusie puternica, inseamna ca sunteti gagauzi, kaghebist idioti sau rusofili transnistreni. va dau o veste proasta: studii adevarate arata ca o atitudine „mai degraba pozitiva” fata de Rusia au doar 17% dintre romani. Cum sa ne explicam aberatia aruncata pe piata de articol? O noua tribuna de „fake news” patronata de cine stie cine?

Clic aici pentru comentariile despre analiza LARICS postate de cititori la adevarul.ro

Citește și O bucureșteană pe Facebook, despre analiza LARICS: Organizațiile pro-homosexualitate și pretins pro-europene par să fi făcut fix jocul forțelor pe care pretind că le combat (cele ale lui Putin)


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button