familie

Viorica Dăncilă îi răspunde unei ziariste că a votat la referendumul pentru căsătorie deoarece crede în familie

Viorica Dăncilă a declarat joi într-o conferință de presă că a votat la referendumul pentru redefinirea familiei,de anul trecut, pentru că ea crede în familie:

„Eu cred în familie. Sunt căsătorită de 36 de ani și pentru mine principala susținere am găsit-o în sânul familiei mele. Aceasta este abordarea mea. Un om care a stat 36 de ani alături de un soț care a susținut-o în permanență, alături de un fiu care de fiecare dată i-a fost alături este un om care crede în familie. În rest, este opinia fiecăruia, fiecare poate să-și spună punctul de vedere și aceasta este credința mea”. 

După ce jurnalista a insistat să afle dacă Dăncilă crede că va fi votată și de comunitatea LGBT, aceasta i-a răspuns:

”Familia este un nucleu de bază al societății. Nu știu dacă mă vor vota sau nu. Eu sper să mă voteze toți cei care cred că România merită un altfel de președinte.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Alternativa Dreaptă îi cere președintelui Klaus Iohannis să-și reevalueze poziția față de alegătorii de dreapta care au susținut referendumul pentru căsătorie


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button