familie

La Bacău s-a înființat un grup de sprijin pentru familii monoparentale

grup-sprijin

Fundația „Episcop Melchisedec“ – filiala Bacău în parteneriat cu Parohia ortodoxă Lazaret din Bacău organizează un grup de suport pentru familii monoparentale, începând cu luna octombrie, conform ziarului Lumina.

Ideea unui grup de suport pentru părinți are la bază solicitarea primită din partea unor familii care participă activ la viața Parohiei Lazaret sau care au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile oferite de fundația „Episcop Melchisedec” copiilor acestora.

În cadrul grupului de suport vor fi abordate teme care privesc probleme întâlnite de părinți în educarea propriilor copii, având în vedere neajunsurile absenței unuia dintre părinți (deces, plecat în străinătate, divorț), atât din punct de vedere civic-social, dar și moral-religios. Pe parcursul întâlnirilor vor participa o serie de invitați (doctori, psihologi, duhovnici, juriști etc.) care vor răspunde nevoilor identificate la nivelul grupului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Activitatea se va desfășura bilunar, joia, de la ora 17:30, în cadrul Așezământului social-filantropic Lazaret din municipiul Bacău, și va fi coordonată de psiholog Ramona Dârlea și de asistent social Carla-Livia Pișcu.

Pentru înscrieri și detalii, la sediul Fundației „Episcop Melchisedec“ – filiala Bacău, str. Digu Bîrnat, nr. 19 (vizavi de Selgros, în curtea Parohiei ortodoxe Lazaret), email: filantropika@yahoo.com sau tel. 0758/976.809, a declarat pentru ziarul Lumina Părintele Eugen-Ciprian Ciuche, consilier în cadrul Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button