familiehomosexualitate

VIDEO. Deputatul Daniel Gheorghe (PNL), despre parteneriatul civil, în plenul Parlamentului: „Un abuz împotriva firii”

Redăm declarația politică a deputatului de Ilfov Daniel Gheorghe (PNL) din data de 14 martie 2017:

 

Marele om politic român, Ion C. Brătianu spunea acum mai bine de 100 de ani astfel:

„În chestiunile mari, acelea de ordin moral care stăpânesc viitorul unui neam, de care sunt legate interesele lui supreme de onoare și naționalitate, nu pot fi prețuri de tocmeală, nu pot fi motive de oportunitate care să te hotărască a te compromite coborându-te de pe terenul înalt și sigur al principiilor”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De asemenea Corneliu Coposu spunea cândva că „negociem orice, nu mai negociem principii”. Când am depus jurământul în Parlamentul României cu mâna pe Biblie și pe Constituție am spus că jur să respect legile și Constituția acestei țări și să-mi îndeplinesc cu onoare și cu fidelitate mandatul încredințat de popor. În acest mandat pe care românii mi l-au încredințat și pentru care le mulțumesc stă și apărarea valorilor fundamentale ale societății românești, iar familia, unica formă de familie, cea întemeiată de legătura între un bărbat și o femeie, o legătură liberă și consensuală, reprezintă una din valorile fundamentale ale acestui neam profund creștin. S-au spus recent tot felul de aberații, precum acelea că în vederea referendumului pentru familie vor fi excluse familiile monoparentale din acest paragraf constituțional. Nimic mai fals.

Familia se întemeiază pe legături de sânge, pe adopție și pe relația liber consimțită între un bărbat și o femeie. Așadar am avut de a face cu o nouă manipulare a propagandei LGBT. Deoarece ideologia LGBT, care promovează căsătoria între persoane de același sex și care are ca drept obiectiv eliminarea valorilor creștine din societate la nivel mondial este într-o puternică ofensivă în România, lucru care s-a văzut foarte clar și în ultima perioadă și care transpare foarte clar din mass-media.

Iar o serie de serie de manipulări și de presiuni care se exercită la adresa instituțiilor liber alese democratice sunt o certitudine și trebuie să nu ne ascundem a spune adevărul. Și că tot vorbeam de acest parteneriat civil, care este în realitate o formă perfidă de a păcăli legislația și valorile morale ale acestei țări, el ar aduce la două lucruri: în primul rând relativizarea familiei.

Pe de o parte noi vrem să întărim familia prin adoptarea acestui paragraf constituțional provenit din inițiativa cetățenească a celor aproape trei milioane și jumătate de români și având susținerea tuturor cultelor religioase din această țară, iar pe altă parte, prin acel paragraf, prin acea lege care aduce parteneriatul civil, nu am face decât să relativizăm familia pentru că asta se dorește prin această ideologie care provine din marxismul cultural și care provine din adaptarea gândirii totalitare la societatea de consum și la o serie de cultură post-modernă.

Pe de altă parte vedem că în toate societățile unde s-a legalizat parteneriatul civil, la un moment dat s-a legalizat și căsătoria între persoane de același sex. Așadar, dacă în 2017-2018 vom legaliza parteneriatul civil, undeva către 2030 probabil că vom avea căsătorii între persoane de același sex, iar către 2040 vom avea adopții de copii de către cupluri de același sex. Așadar, domnilor, votați pentru referendumul pentru modificarea Constituției și inițiativa cetățenească a românilor și nu vă lăsați păcăliți de alte forme de manifestare care sunt total străine identității noastre!

 

Citește și Deputatul PNL Daniel Gheorghe: „Îmi cer iertare românilor pentru greșeala colegilor mei de a depune un amendament ciudat și fără noimă la proiectul de modificare a Constituției”

Citește și Premierul Sorin Grindeanu, despre parteneriatul civil: „Eu am semnat dincolo. Sunt printre cei trei milioane de semnatari. Sunt mai tradiționalist”

Citește și Liviu Dragnea: Referendumul pentru familie trebuie făcut, dar trebuie o soluție corectă și pentru oameni care au alt tip de orientare sexuală

Citește și Raluca Turcan, președinte PNL, susține referendumul, dar cu amendamentul Andronache. Ea susține și parteneriatul civil pentru homosexuali

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button