familie

La inițiativa Gabrielei Firea, Primăria Bucureștilor aprobă acordarea de 1.500 de lei la prima căsătorie

 

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului București a aprobat, în 18 mai 2017, acordarea unui stimulent de 1.500 lei/familie la întemeierea unei familii prin căsătorie.

Banii se acordă automat, pe baza unei cereri însoțite de o copie după certificatul de căsătorie, familiilor în care cel puțin unul dintre soți este la prima căsătorie, are domiciliu sau reședință în Capitală și are vârsta între 18 și 35 de ani. Bucureștenii care nu sunt la prima căsătorie sau sunt mai vârstnici de 35 de ani au și ei șansa de a primi stimulentul, dar numai după ce dosarul lor este aprobat de Primarul General.

Sursa: Agerpres

Citește și Baby-boom polonez: Măsurile guvernamentale au făcut ca Polonia să înregistreze creștere demografică. Maximum pe șapte ani, înregistrat în 2017

Citește și Analiză. Politicile pro-familie din Polonia: concediu de maternitate, indemnizații pentru copil, sprijin pentru mame singure, facilități fiscale pentru părinți

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button