adolescenţiadopţiesarcină

„Românii au talent”: Abandonată de tată la naștere, o concurentă gravidă spune că nu-și va avorta sau abandona copilul

de Redacția Stiripentruviata.ro

Alexandra Paulina Croitoru i-a convins înainte de sărbători pe jurații concursului „Românii au talent” de la Pro TV că are o voce care merită șansa de a ajunge în semifinala competiției. Ea și-a spus povestea.

Abandonată de tată la naștere și rămasă orfană de mamă când avea doar 6 luni, fata, acum în vârstă de 15 ani, a crescut în sistemul de protecția copilului, fiind adoptată anul trecut.

„Mama mea biologică a murit când aveam eu 6-7 luni. Avea tumoră pe creier. Mai am 16 frați și surori. Eu sunt al șaptesprezecelea copil. Tot ce știu e că tatăl meu biologic m-a abandonat în spital. Nu a vrut să știe nimic de mine,nici măcar nu e trecut în certificat”, a povestit tânăra.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Pe părinții mei adoptivi îi consider părinți deoarece m-au crescut, m-au hrănit, m-au trimis la școală. Mereu mă pot baza pe ei cu orice problemă aș avea. Sunt fericită că am o familie, dar mă simt și singură în același timp, pentru că nu știu de unde sunt și cine sunt.”

Ea le-a mai dezvăluit juraților și telespectatorilor că urmează să fie mamă.

„Mi-a schimbat viața total. Mi-am dat seama că pentru copil eu sunt universul lui și că fără copilul ăsta nu aș avut parte de fericire cu adevărat. Copilul ăsta e lumina mea, e fericirea mea. Eu nu îmi abandonez copilul. Am să îl cresc eu și nici nu vreau să îl avortez”, a spus Alexandra Paulina Croitoru.

„Mulți oameni mă judecă pentru faptul că sunt gravidă la 15 ani, dar nimeni nu știe prin ce am trecut sau ce simt eu. Atâta timp cât eu și Dumnezeu știm ce s-a întâmplat cu adevărat, nu mai contează nimic. Doar muzica mă înțelege și prin muzică trăiesc”, a mai spus concurenta de la Românii au Talent.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button