adopţie

Lia Olguța Vasilescu a intervenit pentru soții Săcărin când era Ministrul Muncii

Gabriel Săcărin susţine că, în perioada în care a fost Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu cunoştea cazul lor de adopție și a intervenit personal la Consiliul Judeţean Mehedinţi pentru a se asigura că procedura de padopție „îşi va urma calea legală şi se va desfăşura conform normelor”, a spus el, citat de Digi TV.

Întrebarea este de ce trebuia ministrul să intervină? Toate celelalte adopții NU urmează calea legală și NU se desfășoară conform normelor?

Cine sunt de fapt soții Săcărin, care au acces direct la miniștri? Reușește Ambasada SUA să aibă o influență atât de importantă în favoarea tuturor cetățenilor americani cu interese în România, sau a fost acest caz mai special?

În perioada aceasta se discută în Parlament noua lege a adopției. Aceasta prevede eficientizarea procesului de adopție prin reducerea prerogativelor părinților biologici. Proiectul de lege propune să nu se mai ceară acordul rudelor până la gradul patru pentru adopție.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Decizia de interdicție a părăsirii țării pentru Sorina s-a amânat din cauză că „americanii” cer restituirea cheltuielilor de zeci de mii de euro

Jurnalista Roxana Stoian, Pandurul: „USR – PLUS, tăcere asurzitoare pe cazul Sorina”

Un paradox: familia Săcărin a obținut adopția Sorinei ca cetățeni români, dar se comportă față de România ca cetățeni SUA!

După logica Curții de Apel Craiova, toți copiii orfani din România ar trebui trimiși în SUA

Bunul simț răzbate în sfârșit într-un act oficial al cazului Sorina: Cererea e anulare a adopției internaționale făcută de Procurorul General

Procurorul General cere interdicție la părăsirea țării pentru Sorina și desființarea sentinței de încuviințare a adopției internaționale. Procuroarea Pițurcă, anchetată de SIIJ

Sorina Matei, APEL: Sorina să nu fie scoasă din România până nu sunt lămurite toate controversele

Minunata familie nouă a Sorinei și proștii de noi

Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Cristina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Care toate celelalte adoptii? Sorina a fost refuzata de 120 de familii… e minute ca a fost acceptata de una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button