adopţie

VIDEO. Ce a răspuns sora cea mare a Sorinei la acuzația doamnei Săcărin că fetița s-ar teme că i se vor preleva organele

Mama adoptivă din SUA a Sorinei, fetița din Baia de Aramă, a afirmat că familia de plasament a ar fi montat-o pe Sorina împotriva lor ca adoptatori și ar fi speriat-o că ei vin să îi scoată organele. Așa a explicat ea țipetele și împotrivirea fetiței la momentul în care procuroarea a târât-o cu forța afară din casa părinților sociali.

Sora mai mare a Sorinei, Adelina, care este fiica biologică a familiei Șărămăt, a afirmat luni seară la Realitatea TV că ei nu ar fi putut să o sperie pe Sorina cu o poveste despre traficul de organe, pentru că țin prea mult la ea:

„Nu i-am spus ei nimic de trafic de organe. Dacă (Săcărin) o să-i bage asta în cap, chiar o să o sperie. Eu nu știu de ce îi spun ei chestia asta. De la noi nu o va auzi, pentru că nu suntem ca domnii (Săcărin), să traumatizăm un copil în halul acela!”

https://youtu.be/7e1wqhasnCU?t=6600

Jurnalista Roxana Stoian, Pandurul: „USR – PLUS, tăcere asurzitoare pe cazul Sorina”

Un paradox: familia Săcărin a obținut adopția Sorinei ca cetățeni români, dar se comportă față de România ca cetățeni SUA!

După logica Curții de Apel Craiova, toți copiii orfani din România ar trebui trimiși în SUA

Bunul simț răzbate în sfârșit într-un act oficial al cazului Sorina: Cererea e anulare a adopției internaționale făcută de Procurorul General

Procurorul General cere interdicție la părăsirea țării pentru Sorina și desființarea sentinței de încuviințare a adopției internaționale. Procuroarea Pițurcă, anchetată de SIIJ

Sorina Matei, APEL: Sorina să nu fie scoasă din România până nu sunt lămurite toate controversele

Minunata familie nouă a Sorinei și proștii de noi

Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Cristina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button