adopţie

Procuroarea Maria Pițurcă le-a reproșat polițiștilor că nu au ajutat-o

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Polițiștilor (SNPPC), a declarat la România TV că procuroarea Maria Antoaneta Pițurcă de la Craiova le-a reproșat polițiștilor că nu au ajutat-o cu „extragerea” Sorinei din casa părintească:

„Vreau să vă spun un lucru, pe care l-am aflat. Procuroarea le-a reproșat polițiștilor care au fost cu ea că nu au intervenit, că nu au ajutat-o să ia fetița.Un singur polițist a ajutat-o pe Sorina să se ridice de la pământ, pentru că micuța căzuse pe jos”.

Dumitru Coarnă, SNPPC
Sursa: Capital.ro

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Cristina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Dupa ce am citit mai multe comentari va spun ca casul acestei fetite nu aduce nimic bun .In special citind ca inainte la fetita i sau facut ceva analize speciale pentru ce au fost facute ––––––-?cineva si-a facut aceasta intrebare .Cum traiesc in alta tara si stiind cite casuri de rapiri se fac si pentru ce se fac ,imi doresc din toata inima sa gresesc dar ceva nu miroase a bine in aceasta adoptie ,in special ca am citit ca unul din copilul familiei adoptive are probleme cu rinichi .Ii doresc la aceasta fetita sanatate si imi doresc ca eu sa gresesc in privinta acestei famili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button