adopţie

Marți, 25 iunie, ora 10: Protest la CSM pentru demiterea imediată a procuroarei Pițurcă

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) va organiza marți, 25 iunie ora 10.00, în fața Consiliului Superior al Magistraturii (Calea Plevnei nr. 141B) un protest prin care va solicita cercetarea disciplinară a magistratului Maria Pițurcă, cea care a abuzat fizic și psihic fetița din Baia de Aramă.

FACIAS solicită și suspendarea acesteia DE ÎNDATĂ, întrucât continuarea exercitării funcției ar aduce atingere prestigiului justiției și ar afecta încrederea cetățeanului în actul de justiție.

FACIAS – Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului a făcut și plângere penală împotriva procuroarei, pentru că mandatul de percheziție nu permitea ridicarea unui om, cu atât mai puțin a unui minor, și chiar mai puțin prin exercitare de violență.

Sursa: DCNews.ro

Procurorul General cere interdicție la părăsirea țării pentru Sorina și revizuirea sentinței de încuviințare a adopției internaționale. Procuroarea Pițurcă, anchetată de SIIJ

Sorina Matei, APEL: Sorina să nu fie scoasă din România până nu sunt lămurite toate controversele

Minunata familie nouă a Sorinei și proștii de noi

Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Cristina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button