adopţie

Procuroarea Maria Pițurcă, acuzată că a bruscat-o pe Sorina, va fi anchetată de Ministerul Public

UPDATE: Controlul va fi efectuat de către procurori din cadrul Serviciul de Îndrumare și Control. La acest serviciu lucrează Laura Codruța Kovesi, informează Stiripesurse.ro.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Bogdan Licu, procurorul general al României, a cerut anchetarea procuroarei care a bruscat-o pe fetița din Mehedinți săltată cu mascații. PÎCCJ va demara și o anchetă pentru a lămuri coordonarea activității de efectuare a percheziției domiciliare din Baia de Aramă.

„Având în vedere aspectele semnalate de mass-media cu privire la conduita unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care ar fi bruscat o minoră cu ocazia efectuării unei percheziții, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele: Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus la data de 21 iunie 2019 efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind împrejurările și modalitatea în care procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova a exercitat supravegherea cercetării penale în cauza mediatizată, inclusiv în ceea ce privește coordonarea activității de efectuare a percheziției domiciliare din ziua de 21 iunie 2019.

Controlul va fi efectuat de către procurori din cadrul Serviciul de Îndrumare și Control.”, anunță procurorul general al României.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Mediafax.ro

Toate informațiile apărute despre cazul Sorinei le găsiți le găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Procuroarea aceasta trebuie să plătească pentru traumele ce i le-a provocat fetitei Sorina. România nu are copii de vânzare, nu are copii de înfiat peste granițele țării noastre. Nici pentru trasnplanturi. România are extrem de puțini copii. Nu vrem ca România să se depopuleze și să rămână fără locuitori! Nu vrem ca România să rămână o ruină fără viață.
    Sorina nu este o marionetă de cumpărat cu niște cârpe și bomboane.
    Felicitări D-lui Procuror General al României pentru implicare, dreptate și adevăr, iubitor al copiilor și restului popor de bună credință. Am auzit cuvinte de laudă că este un Procuror competent, bine pregătit, are în spate zeci de ani de studii. Bravo. Așa oameni competenți vrem la conducerea destinelor României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button