adopţie

Observator.tv: Nouă filmare șocantă în care procurorul Maria Pițurcă o agresează pe Sorina

Observator.tv a difuzat o nouă filmare, și mai cutremurătoare, de la intervenția prin care Sorina a fost luată din casa părinților pentru a fi ddată spre adopție.

În filmare se vede clar că procurorul Maria Pițurcă o prinde de mâini pe fată pentru a o scoate cu forța din casă. Ea nu este ajutată de niciun mascat. mascații au fost acolo doar pentru menținerea ordinii și, de fapt, păzirea procuroarei de furia familiei și a mulțimii care se adunase în stradă.

Pentru a putea intra cu mascații în casa oamenilor și a răpi copilul, autoritățile judecătorești, împreună cu cele de protecția copilului au făcut următoarele:

  • au desfăcut contractul de muncă al mamei sociale care creștea fetița de șapte ani
  • i-au făcut dosar penal că sechestrează fata, când fata trebuie de fapt să stea la adoptatorul internațional
  • prin încadrarea penală au ocolit nevoia de a se prezenta la familie cu un executor judecătoresc, deoarece Codul Civil obligă executorii să respecte dorința copilului de a rămâne cu cine vrea, nu îl pot scoate cu forța din casă

De săptămâna viitoare, mai multe anchete judiciare și guvernamentale se vor declanșa în teritoriu, vizând pe procurorul de caz, Maria Pițurcă, și DGASPC Mehedinți.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
https://www.facebook.com/preoteugen/videos/438834626938030

Click aici pentru noile imagini șocante cu răpirea Sorinei care au fost difuzate la Observator.tv.

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button