adopţie

De Ziua Copilului, un făgărăşean aleargă 100 km în 10 ore pentru copiii din Valea Plopului

Mihail Câmpeanu, vicepreședinte la Asociația Studenților Creștin-Ortodocși din București, în vârstă de 21 de ani, va alerga 100 de kilometri în scop caritabil de Ziua Copilului. Originar din Făgăraș și pasionat de alergare, tânărul studiază agronomia și medicina veterinară la două facultăţi din București.

Pe 1 iunie 2019, el își propune să parcurgă cei 100 de kilometri în 10 ore, cu trei ore mai puțin decât timpul estimat pentru o astfel de distanță. Scopul său este să strângă fonduri pentru copiii aflați în îngrijirea părintelui Nicolae Tănase de la Valea Plopului. De aceea, cursa se va desfășura cu START și FINISH la Valea Plopului.

De peste două decenii, părintele Nicolae Tănase are grijă de mame în criză de sarcină și copii salvați de la avort, de copii abandonaţi și de mame victime ale violenței domestice. La Valea Plopului, el a construit case pentru 400 astfel de persoane. Peste 1600 de suflete au crescut la Valea Plopului de la începutul anilor 1990 și până astăzi. Copiii sunt hrăniţi, îngrijiţi şi supravegheaţi de femei angajate din sat.

Sursa: Salut Făgăraș

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button