adopţie

Premierul Dăncilă despre cazul Sorinei: „Vorbesc acum nu ca prim ministru, nu ca lider al unui partid, ci ca mamă. Mă interesează fetița”

Viorica Dăncilă, Prim ministru al României, a făcut următoarele precizări cu privire la cazul Sorinei, fata din Mehedinți adoptată cu forța de niște români din America:

„Dincolo de toate lucrurile, suntem oameni. Eu înţeleg foarte bine acest lucru, fiindcă eu însămi am trecut prin acest lucru. Cred că nu este drept ca atunci când vorbim de un copil să încercăm să avem argumente politice sau să acţionăm politic. Fieare dintre noi are anumite sentimente. Am discutat cu ministrul de Interne, cu ministrul Muncii. Luni voi avea toate detaliile pe masă. Nu vreau tratat politic. Indiferent dacă eşti înregimentat sau nu politic, eu vorbesc acum nu ca prim ministru al României, nu ca lider al unui partid, ci ca mamă. Am cerut să se acorde consilier psihologică copilului”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

„Dincolo de cine va fi pedepsit sau cum va fi pedepsit, mă interesează fetiţa”, a mai spus ea. Întrebată dacă situaţia fetiţei ar putea cântări în schimbarea miniştrilor, premierul a răspuns: „Dacă se va considera sau dacă va reieşi că a greşit vreun minister, luăm în calcul”.

Sursa: Mediafax.ro

Toate informațiile apărute despre cazul Sorinei le găsiți le găsiți aici.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button