adolescenţi

Clipuri șocante cu și despre SORINA în familia SĂCĂRIN: Dacă s-ar fi întâmplat în România, probabil ar fi fost luată de la familia Șărămăt

de Redacția Stiripentruviata.ro

Timp de câteva luni, nu s-a mai auzit nimic despre Sorina, fetița adoptată forțat și „exportată” în SUA cu complicitatea aurotităților române și prin încălcarea legii.

Însă zilele acestea, pe o rețea de socializare pentru adolescenți, au apărut scurte videclipuri în care Sorina și sora ei de adopție, care este mai mare decât ea, afișează un comportament total nepotrivit pentru vârsta și statutul lor social: dansează cu gestul obscene și se prefac că fumează.

Imaginile i-au scandalizat deopotrivă pe românii de pe rețelele de socializare din America, precum și pe membrii familiei de plasament din Baia de Aramă, familia Șărămăt, care au crescut-o pe Sorina până la vârsta de opt ani.

Întrebarea care se pune este dacă părinții adoptivi ai Sorinei sunt de acord cu acest comportament al fetelor sau fetele și-au făcut de cap pe net fără știrea părinților. Se pare că, în acest caz, „capul răutăților”, cum se spune, ar fi sora adoptivă mai mare, care mai apare și în alte scurte videoclipuri cu gesturi violente și obscene. Mai mult, într-unul din filmulețe, fata cea mare a familiei Săcărin, familia de adopție a Sorinei, scrie pe postarea video că „s-a săturat de copiii născuți după 2010”, adăugând numele fratelui ei, Adam, și al surorii sale adoptive, Sorina.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Victor Dumitrică, avocatul familiei Șărămăt, care avea întâietate la adopția Sorinei și care a cerut în instanță anularea adopției internaționale, a scris pe Facebook că Sorina este astfel umilită chiar de sora ei mai mare, despre care familia adoptivă spunea că și-a dorit foarte mult să aibă o surioară.

„Toate clipurile au o aluzie clară la etnia Sorinei. Ea este pusă de „surioara ei mai mare” sa „danseze” pe ritmuri de rap/hip-hop ca afro-americanii din Bronx, cu picioarele larg depărtate, cu o mână în zona intimă și cu cealaltă pe joint (se vede cum duce pe buze un obiect ce seamănă izbitor cu o tigară artizanală din cannabis), în timp ce versurile melodiei din care Sorina nu înțelege „o boabă” (se vede cum își mișcă buzele nedeslușit) – pentru că nu cunoaște limba engleză – includ expresia „N-Word”. (…) Expresia „N-Word” face referire apelativul Nigger, Nigga așa cum erau numiți în America afro-americanii de către proprietarii de sclavi în vremuri de tristă amintire, apelativ care în zilele noastre este folosit ca o jignire de către rasiști, xenofobi, sau cum vreți să le spuneți”.

El mai atrage atenția la limbajul licențios al melodiilor care constituie fondul muzical al filmulețelor și comentează:

„Halal monitorizare post-adopție mai fac ăștia în State…”

Această știre ar trebui să fie un semnal de alarmă și pentru părinții din România: în timp cei ei petrec timp pe Facebook, copiii lor intră pe rețele precum TikTok, unde sunt practic împinși să posteze filmări cu ei înșiși în ipostaze bizare, pentru a fi în ton cu conținutul extrem de nociv și ciudat promovat de rețea.


Protest la Baia de Aramă. TOATE actele din dosarul SORINEI au fost FALSIFICATE, inclusiv SEMNĂTURA Marianei Șărămăt pe așa-zisa renunțare la adopție


Redăm mai jos clipurile, cel mai probabil salvate de membrii familiei Șărmăt și de alți utilizatori prin înregistrarea redării de pe ecranul telefonului mobil. La ora actuală ele nu mai sunt publice pe TikTok.

https://www.facebook.com/saramat.adelina/videos/3148994511840609/
https://www.facebook.com/saramat.adelina/videos/3148902445183149/
https://www.facebook.com/saramat.adelina/videos/3151882168218510/

SIIJ a întocmit dosar penal și pentru procuroarea Maria Pițurcă, cea care a răpit-o pe Sorina cu mascații de la familia Șărămăt

CSM a primit verdictul Inspecției Judiciare: Procuroarea Maria Pițurcă a încălcat legea și a agresat-o fizic și psihic pe Sorina

Cazul Sorina. Precedentul adopțiilor controversate și o decizie CEDO care privește direct România

Avocații Ioana Constantin și Gheorghe Piperea se alătură echipei care o apără pe Sorina. Av. Victor Dumitrică: „Încă nu este nimic pierdut”

Bunul simț răzbate în sfârșit într-un act oficial al cazului Sorina: Cererea de anulare a adopției internaționale făcută de Procurorul General

Procurorii SIIJ la DGASPC Mehedinți, pentru a audia angajați și a ridica documente

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mâine procurorul va returna pașaportul Sorinei la Serviciul Pașapoarte Dolj, cu acte ce probează ilegalitățile în emiterea lui

STS neagă implicarea în cazul adopției de la Baia de Armă

Sorina Matei: Doi ofițeri STS au făcut presiuni pentru a fi eliberat pașaportul Sorinei

FACIAS continuă demersurile împotriva celor care au abuzat-o pe Sorina

Lucian Davidescu: Care e miza? Cazul Sorina va decide soarta Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

Ivona Boitan: „Acest caz nu mai este doar despre Sorina, este despre noi toți, cum privim lumea și cum ne privește justiția română pe noi”

Alexandra Nadane: „Care sunt marile probleme care-i împiedică pe români să se preocupe de Mihai și Maria Smicală sau de Sorina? Sute de oameni au protestat. Ar trebui să fim milioane”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button