adopţie

Alexandra Nadane: „Care sunt marile probleme care-i împiedică pe români să se preocupe de Mihai și Maria Smicală sau de Sorina? Sute de oameni au protestat. Ar trebui să fim milioane”

Alexandra Nadane, președinta asociației România pentru viață, a reacționat pe Facebook la știrea despre răpirea abuzivă și ilegală a Sorinei de către autorități pentru a o trimite în adopție forțată la o familie din SUA. Alexandra Nadane a scris:

Pare ireal că se întâmplă în 2019: o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă este dată forțat spre adopție în SUA după ce a fost luată cu forța și cu poliția de la familia unde a stat în plasament și care a îngrijit-o ca pe propriul copil.

Se spune că părintii adoptivi au investit peste 30.000 de euro pentru a reuși această încălcare gravă a drepturilor copilului. Sute de oameni au protestat duminică, 16 iunie, la Baia de Aramă, față de acest abuz grav din partea autorităților, dar ar trebui să fim milioane. Autoritățile ignoră încălcări grave ale drepturilor copiilor, cum se întâmplă, de exemplu, în cazul familiei Smicală, și țin copiii abandonați în centre, deși sunt zeci de mii de părinți dornici să adopte un copil.

Unde este interesul superior al copilului, atât de des adus în discuție pentru a justifica ignoranța, atunci când e vorba de dorința Sorinei de a rămâne în țară și șocul psihologic prin care trece?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vă rog aveți tăria și ascultați țipetele disperate ale fetiței care se opune să fie luată de lângă părinții care i-au fost familie ani de zile și gândiți-vă care sunt „marile probleme” ale românilor pentru care românii nu se preocupă de Mihai și Maria Smicală sau de Sorina.

https://www.facebook.com/sabotorii/videos/477372766353952/

VIDEO. Tatăl Sorinei: „Am ajuns să ne vindem copiii”. În România au loc adopții forțate

Semnează PETIȚIA „Sorina merita un viitor în România, alaturi de familia ei”

FOTO, VIDEO. Sorina, luată cu mascații de acasă. I s-au făcut analize neobișnuite: adoptatorii ar avea nevoie de un rinichi?

Update VIDEO. În România au loc adopții forțate. Sorina a fost luată cu forța de acasă pentru a fi trimisă în SUA împotriva voinței ei

VIDEO. În România au loc adopții forțate. „Mami, se poate să mă fure și pe mine?”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. BUNA ZIUA….ASA SE INTAMPLA IN MEHEDINTI DE CAND S-AU INFINTAT ACESTE SERVICII CU ASISTENTII MATERNALI…AM LUCRAT SI EU 12 ANI,,,M-AM IMBOLNAVIT DIN CAUZA DIRECTOAREI APROTOSOAIE ,,SI UNELE ASISTENTE SOCIALE..ENE VIOLETA,,,CRACIUNESCU MIHAELA ,,ROMAN FLORI..II ZICE-AU,,,ALINA GHERMEC…..ANI DE ZILE AU ABUZAT DE MINE ,,,AM CAZUT IN O DEPRESIE SEVERA….AM LUCRAT DIN 1999,SEPTEMBRIE PANA IN IANUARIE 2012 LA INCEPUT M-A OBLIGAT DIRECTOAREA SA INTRU IN SOMAJ…..AM FOST INTERNATA IN SPITAL PANA PE 31 DECEMBRIE 2011,,,PE 27 DECEMBRIE ,A MURIT TATAL MEU,,,BENEFICI-AM DE CATEVA ZILE LIBERE,,,MI S-A LUAT ACEST DREPT OBLIGATA FIIND SA INTRU IN SOMAJ,,,,CAND AM FOST IN FATA JUDECATOAREI M-A INTREBAT DE CE NU AM VENIT MAI DEVREME SA MA VADA…..MI-A SPUS CACI DOSARELE SUNT FACUTE SA IMI IA COPII,,,I-A PARUT RAU,,,COPII PLANGE-AU DUPA MINE ….SI VOIAU LA MINE….AM PLECAT IN REGATUL UNIT LA O FICA DE A MEA ,,,UNDE DUMNEZEU M-A BINECUVANTAT CU NEPOTI…..COPII CARE AU FOST IN CASA MEA TOTI SUNT SI VOR RAMANE IN SUFLETUL MEU….AM COPII DUPA CERTIFICATELE LOR SI FOTOGRAFII…….MULTI ASISTENTI MATERNALI SUNT BOLNAVI CU INIMA,,,MULTI AU MURIT,,,,,,,,,,,FIINDCA AU SIMNTEMINTE MATERNE,,,TE ATASEZI DE COPII ,ITI PUI TOT SUFLETUL PENTRU CRESTEREA LOR,,,FACI MULTE SACRIFICII PENTRU EI,,,,AM FOST 1 AN DE ZILE SA II FAC TRATAMENT LA PARTICULAR LA OCHII UNEI FETITE,,,,,NU VOIAM SA RAMANA OARBA,,,,,,,,DE ATUNCI A INCEPUT COSMARUL MEU CU DIRECTOAREA,,,,,,,,,,AM RUGAT-O SA PLATEASCA TRATAMENTUL 100 LEI PE LUNA SI EU II CUMPAR DIN BANII MEI PANSAMENTELE ,,,CARE NU ERAU PUTINE SI COSTAU MULT DA-M 12-18 RON PE PANSAMENT,,,,VARA TRANSPIRA SCHIMBA SI CATE 5-6..DE CATE ORI DUCE-AM FACTURA LA CONTABILA SI MA VEDEA DIRECTOAREA TIPA CAT O TINEA GURA,,,,CACI DE CE O DUC LA TRATAMENT,,,SI CA EA IMI DA BANI….NU AVEAM DE UNDE SA PLATESC TOT,,,,ERAU IMPOTRIVA CERTIFICATELOR DE HANDICAP,,,DECLARAU COPII BUNI SI EI AVEAU PROBLEME…AM CERTIFICATE ACASA DE HANDICAP ,,PE CARE LE VOI DA LA COPII INTR-O ZI……AM CAZUT IN DEPRESIE SI M-AU CHINUIT MULT ASISTENTELE SOCIALE…..MULTE COLEGE AU MURIT DIN CAUZA LOR,,,,PRIETENA MEA A FACUT INFART,,,ASTAZI STA DOAR IN CASA SI IA MULTE PASTILE…….DUMNEZEU SA JUDECE….I-AM IERTAT DAR NU POT TACE CAND VAD ASTAZI ACELEASI LUCRURI .NIMIC NU S-A SCHIMBAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button