bioeticălibertate de conștiințăvaccinuri

VIDEO. Protest împotriva vaccinării obligatorii la București

de Redacția Stiripentruviata.ro

La București are loc un protest împotriva obligativității vaccinării.

Mărturii puternice ale părinților afectați de efectele adverse ale vaccinării:

Mai multe clipuri video pe pagina de Facebook Pro Decizii Informate

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Acest articol se bazează pe opiniile surselor citate. Informațiile de aici nu reprezintă sfaturi medicale și nu sunt prezentate cu scopul de a înlocui relația directă a cititorilor cu medicul lor sau cu un profesionist acreditat în domeniul sănătății. Stiripentruviata.ro se pronunță în favoarea respectării drepturilor constituționale și a drepturilor pacientului de a alege liber, după consultarea medicului, tratamentul și profilaxia pentru sine și pentru copiii săi.

BUCUREȘTI. Lanț uman de 5.000 de oameni în jurul Parlamentului, împotriva legii obligativității vaccinării

VIDEO. Protest împotriva vaccinării obligatorii la București

Proteste în toată țara. Protecția Copilului va interveni dacă părinții nu-și vaccinează copiii

FOTO. ACUM la FOCȘANI: Protest împotriva obligativității vaccinării

Mărturie de la FOCȘANI: „La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă. Dacă se adoptă legea vaccinării obligatorii, intru în greva foamei!”

Cătălin Ivan participă la protestul împotriva legii vaccinării obligatorii: „Frica nu trebuie să fie argumentul suprem când guvernanții vor să ne facă bine cu forța”

FOTO. Protest împotriva obligativității vaccinării la Bacău

VIDEO. Protest cu participare numeroasă și la Brașov împotriva obligativității vaccinării

Dr. Vasile Astărăstoae: „Sunt pro vaccinare și ferm împotriva vaccinării «cu forța»”

Declic.ro a șters o petiție împotriva obligativității vaccinării semnată de 31.000 de români

MEMORIU integral. Platforma ÎMPREUNĂ se opune legii obligativității vaccinării


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

13 Comments

 1. Nu obligativității!!
  Fiecare decide decide pt el!Iar cei vaccinati sunt protejați de vaccin!

 2. Buna ziua.
  Va rog sa gasiti o metoda accesibila pentru orcine de a semna o lista impotriva vacinarii obligatorii… Care sa fie si disponibila public si acesibila online. Sa aiba si valabilitatea unui document legal nefalsificabil care sa poata fi folosit cind se ridica aceasta problema in discutii si in masmedia.
  Asta e primul pas ferm apoi protestele si mitingurile.
  Multumesc

   1. si eu sunt un pãrinte care are un copil rãmas cu sechele in urma unui vaccin obligatoriu.Tratamente in tara,tratamente in strainatate pentru recuperare …si tot nu s-a recuperat 100%.Un NU mare vaccinarii obligatorii.

 3. Noi am avut probleme cu băiețelul după vaccinul de 4 luni. Când vroiam sa îl schimb Înțepenea , devenea mov și nu respira în momentul când își revenea avea un urlet greu de exprimat în cuvinte.
  Explicația medicului neurolog ” este o reacție a organismului care respinge un stimul” și atât. Senina și zâmbitoare fără alte explicații sau recomandări.
  Nu știu câte săptămâni a durat ca am început sa fac criza după criza de epilepsie și nu am mai știut de capul meu. sa îi mai fac vaccin după toată nebunia ar însemna …. sa fiu nebuna.

  1. Bunw seara copilul sa nascut ci cianoza asa face baiatul meu se ingreste tot cand plange dar doctori nu spun eu am nascut copil invinetit si am intebat si a zis ca sa declasat ceva la naștere

 4. Oameni astia sunt atat de prosti incat sunt un pericol pentru ei si pentru cei din jur. va rog plecati din civilizatie si va formati voi tara voastra ave-ti 5000 e un inceput bun, dar eu nu va vreau langa mine si langa copii mei, surse de infectie ce sunteti

  1. Păi tu dacă ești vaccinat/vaccinată nu te vei mai îmbolnăvi, nu? Atunci de ce ceri altuia să se vaccineze, când tu deja ești protejat/protejată? Pentru că așa crezi tu ești mai bine protejat/protejată? Măi, românul nostru are o vorbă – câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia. Eu îți doresc tot binele din lume, ca să nu mori de grija mea, că nu am vrut să mă vaccinez.

 5. Auzi vorbeste frumos la adresa conationalilor tai si eu pot sa-ti spun ca esti manipulata desi nu te cunosc
  si oamenii au drepturi care trebuie sa le fie respectate in Cartea Drepturilor Omului se spune clar ca nimeni nu are dreptul sa-mi impuna un tratament OBLIGATORIU sa-ti intre in cap inteligento .

 6. Nu sunt de acord sa te oblige sa iti vaccinezi copilul dupa ce ai stat in casa cu el să-l protejezi. Acum sa merg eu cu buna stiinta sa ii bag virusul cu buna stiinta. In niciun caz.
  Sa se vaccineze ei, cei din parlament.

 7. Distrugatorule de neuroni, de ce iti faci griji ca noi cei impotriva vaccinarii obligatori te infectam ca tu esti vaccinat. Deci esti imun la virusi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button