bioeticălibertate de conștiințăvaccinuri

FOTO. ACUM la FOCȘANI: Protest împotriva obligativității vaccinării

de Redacția Stiripentruviata.ro

Chiar în aceste clipe are loc la Focșani un protest împotriva obligativității vaccinării, pregătită în noul proiect de lege care se discută acum în Parlament.

Persoane de toate vârstele, familii cu copii protestează împotriva proiectului de lege care prevede, printre altele, ca Direcția Genrală de Asistență Socială și Protecția Copilului să intervină în cazurile în care părinții nu pot prezenta certificatele vaccinărilor obligatorii făcute la zi.

FOTO


Acest articol se bazează pe opiniile surselor citate. Informațiile de aici nu reprezintă sfaturi medicale și nu sunt prezentate cu scopul de a înlocui relația directă a cititorilor cu medicul lor sau cu un profesionist acreditat în domeniul sănătății. Stiripentruviata.ro se pronunță în favoarea respectării drepturilor constituționale și a drepturilor pacientului de a alege liber, după consultarea medicului, tratamentul și profilaxia pentru sine și pentru copiii săi.

VIDEO. Protest împotriva vaccinării obligatorii la București

FOTO. ACUM la FOCȘANI: Protest împotriva obligativității vaccinării

Cătălin Ivan participă la protestul împotriva legii vaccinării obligatorii: „Frica nu trebuie să fie argumentul suprem când guvernanții vor să ne facă bine cu forța”

FOTO. Protest împotriva obligativității vaccinării la Bacău

VIDEO. Protest cu participare numeroasă și la Brașov împotriva obligativității vaccinării

Mărturie de la FOCȘANI: „La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă. Dacă se adoptă legea vaccinării obligatorii, intru în greva foamei!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button