libertate de conștiință

Plebiscit în Australia: Susținătorii „căsătoriei” homosexuale vandalizează o biserică și cer răstignirea oponenților lor

 

MailOnline, 15 octombrie 2017

„Votați DA.” „Pocniți bigoții.” „Răstigniți-i pe cei ce votează NU.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sunt mesajele pe care un preot anglican le-a găsit inscripționate pe biserica sa din Melbourne în dimineața de duminică, 15 octombrie 2017. Enoriașii, în principal vârstnici și oponenți ai ideii de „căsătorie” între persoane homosexuale, l-au întrebat pe preot dacă urmează să fie bătuți.

În Australia se desfășoară un vot prin corespondență pro sau contra legiferării „căsătoriei” homosexuale, care, chiar dacă nu va avea rol obligatoriu pentru guvernul conservator, va fi arăta care este voința oamenilor la această consultare populară.

În campania pentru acest plebiscit, susținătorii „căsătoriei” homosexuale s-au remarcat ca extrem de amenințători și intoleranți cu vederile opuse lor.

Citește și VIDEO. Plebiscit în Australia: Oponenții „căsătoriei” între persoane de același sex sunt hărțuiți, insultați și reduși la tăcere de partizanii legiferării acesteia

Citește și Un tânăr crescut de părinți homosexuali se opune „căsătoriei” între persoane de același sex: „Am rămas cu un imens gol în viață, deoarece niciodată nu m-am simțit iubit”

Citește și Referendum pentru căsătorie în Australia: Curtea Supremă a permis consultarea națională privind legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex

Citește și Din culisele campaniei școlilor sigure din Australia / Știu părinții cu adevărat ceea ce vor învăța copiii lor despre universul LGBT( comunitatea lesbiană, gay, bisexuală, transgender)?

Citește și Adolescent australian care lua de doi ani hormoni feminini în vederea schimbării de sex s-a decis să revină la sexul biologic


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button