libertate de conștiință

Recentele legi criminale privind avortul au dus la modificări semnificative ale opiniei americanilor față de avort

Un sondaj de opinie efectuat pe 17 februarie de către de Marist, la cererea Knights of Columbus, a relevat o schimbare dramatică a opiniei americanilor în legătură cu legile privind avortul, în comparație cu luna ianuarie.

Astfel, dacă în ianuarie 55% dintre americani se considerau pro-avort, iar 38% pro-viață, la recentul sondaj procentul americanilor declarați pro-viață a fost similar cu al celor care se identifică drept pro-avort, de 47%. Modificarea abruptă este atribuită, în primul rând, democraților sub 45 de ani. La sondajul din ianuarie 20% dintre aceștia se declarau pro-viață și 75% pro-avort, în timp ce la sondajul din februarie 34% s-au identificat drept pro-viață și 61% pro-avort.

Principala cauză a modificării opiniei americanilor față de avort relevată de sondaje o reprezintă legile extremiste, barbare, care au fost adoptate recent sau urmează să fie adoptate în statele unde democrații dețin majoritatea în ambele camere ale legislativului și guvernatorul, legi care fac posibil avortul până în momentul nașterii sau infanticidul.

În ultima perioadă s-a constatat o radicalizare fără precedent a taberei pro-avort, reprezentată de majoritatea covărșitoare a democraților, organizațiile pro-avort și industria avortului, concretizată în ofensiva dusă pe toate planurile, politic, juridic și mediatic, atît la nivel federal, cât și statal, cu scopul de a bloca toate legile și inițiativele legislative pro-viață prin contestarea lor în instanțe și de a impune legi care urmăresc să elimine absolut orice restricție în privința avortului, obligă contribuabilul american să plătească pentru avorturi și forțează cadrele medicale care se opun avorturilor pe motive de conștiință să efectueze avorturi împotriva voinței lor sub amenințarea pierderii locului de muncă. Așa cum o arată sondajele, aceste legi barbare, criminale, nu sunt menite, în realitate, să satisfacă electoratul democrat, ci setea de profituri cât mai mari a industriei de avorturi al cărei lider incontestabil este Planned Prenthood.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: liveaction


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button